Direct naar content

Met de campagne ‘Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen’ wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt.

Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. De werkgever lost zijn of haar personeelstekort op en al het talent krijgt een kans op een passende baan. We zijn graag sparringpartner bij het vinden van de juiste match.

Keurmerk Inclusief Werkgever WSP
Keurmerk Inclusief Werkgever WSP

Keurmerk

Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort.

Het WSP deelt het keurmerk exclusief uit aan werkgevers die inclusief ondernemen.  Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking met hen waardeert. De werkgevers ontvangen het keurmerk in de vorm van een sticker die zij een plek kunnen geven op hun pand. Zij zetten zich als ambassadeur in voor een sociale arbeidsmarkt.

Onderstaande werkgevers hebben een kans gegeven aan werkzoekenden die een afstand tot de arbeidsmarkt hadden. Zij hebben het keurmerk Inclusief Werkgever ontvangen.

Keurmerk

Geïnspireerd geraakt?

Wij vertellen u graag meer

Neem contact met ons op