Direct naar content

Mario Gelijsteen van de Leusdense onderneming DailyPack heeft woensdag 11 december het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort ontvangen van accountmanager Petra Visser. Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking waardeert. Binnen DailyPack krijgen veel werkzoekenden vanuit de uitkering een kans om aan het werk te gaan.

In de maanden oktober, november en december is het topdrukte en is er genoeg werk i.v.m. alle orders van webshophouders en productie opdrachten die verpakt en verzonden moeten worden. Denk hier aan Black Friday, Sinterklaas en Kerstmis. Juist in deze periode kan Mario iedereen goed gebruiken en helpt de hele familie mee. Tussen de versierde verzenddozen werkt hier een klein maar hecht team.

1200 pakketten per dag

DailyPack heeft al langere tijd een goede samenwerking met het WSP regio Amersfoort. Mario investeert veel in zijn medewerkers en kijkt niet naar iemand zijn verleden. “Iedereen komt hier binnen met een rugzakje, maar we geven elkaar de ruimte en leren van elkaar. Uiteindelijk doet iedereen hetzelfde werk. Als de productie goed draait hebben we een tevreden en fijn team”. Ook na deze drukke maanden blijft een aantal werknemers aan het werk voor het Leusdense bedrijf. DailyPack is een kleine servicegerichte fulfilment organisatie met een productiecapaciteit van 1200 pakketten per dag en 1100 m2 aan opslagruimte.

Werken bij DailyPack?

Ben je nog beschikbaar voor werk en ga je ook graag voor deze organisatie aan het werk? DailyPack kan jouw hulp goed gebruiken. Het gaat om productie, orderpicken, verpakken en verzending. Ervaring is niet vereist, maar je moet secuur zijn en goed kunnen lezen. Heb je interesse, neem dan contact met ons op.