Direct naar content

Linda Dolstra, bedrijfsleider van Cycloon in Amersfoort, heeft in maart nog voor de corana maatregelen, het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort ontvangen. Het keurmerk werd overhandigd door accountmanager Jurn van Middelaar en trajectbegeleider Marcel de Groen. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort. Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking waardeert.

Inclusief ondernemer

Cycloon zet zich in om inclusief ondernemen in de regio te laten groeien en wil andere bedrijven in de buurt en uit hun sector overtuigen om mensen met een arbeidsafstand aan het werk te helpen. Op de vestiging in Amersfoort werken nu 41 mensen met een (voormalig) afstand tot de arbeidsmarkt en dat gaat heel goed. “Zolang ze de dingen doen waar ze goed in zijn, groeit hun zelfvertrouwen en durven ze vanzelf ook meer of andere werkzaamheden aan te pakken. Zo proberen we iedereen omhoog te trekken. “

Campagne WSP – werkt voor iedereen

Cycloon is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. Cycloon draagt als ambassadeur van het WSP deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt.

Inspiratieverhaal Cycloon