Direct naar content

Oosterbroek heeft begin december het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort ontvangen. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort. Tim Oosterbroek ontving het Keurmerk WSP uit handen van Cindy van Delden.

Sociaal Ondernemer

Tim Oosterbroek, directeur en oprichter van Oosterbroek.Biz. is een sociale werkgever die open staat voor medewerkers van alle leeftijden, met of zonder beperking en voor wie langere tijd niet gewerkt heeft. De Amersfoortse werkgever focust niet op de problemen. “We kijken meer naar wat wel kan. Uit welke situatie je ook komt, eenmaal aan het werk bij Oosterbroek is iedereen hetzelfde”.

Campagne WSP – werkt voor iedereen

Oosterbroek is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. Oosterbroek draagt als ambassadeur van het WSP deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt.

Inspiratieverhaal Oosterbroek