Direct naar content

CMM Services uit Amersfoort heeft woensdag 8 juli 2020 het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort ontvangen. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort.

André Dirks en Monique Lamme ontvingen het Keurmerk van accountmanager Khalid Hamimid. Zij gaven het direct een plek op hun nieuwe pand aan de Chromiumweg.

Sociaal ondernemer

Bij het familiebedrijf werkt een enthousiast team, dat een mix vormt tussen jong en oud, met diverse etnische achtergronden. Zij houden zich bezig met het assembleren van apparaten en het produceren van bijvoorbeeld laadstations voor elektrische auto’s. Monique Lamme: “Het is heel leuk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die bijvoorbeeld lang in de WW hebben gezeten, aan te nemen. Het maakt ons namelijk helemaal niet uit. Ook niet of iemand oud is of jong of zo lang thuis heeft gezeten. Als iemand gemotiveerd is, kan hij hier aan de slag.”

Campagne “Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen”

CMM Services is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. CMM draagt als ambassadeur deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt.

Inspiratieverhaal CMM Services