Direct naar content

Kindercentrum Bzzzonder heeft op locatie Parkhuis het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort ontvangen. In het oude ketelhuis van het ziekenhuis bieden zij kinderopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij de organisatie is iedereen welkom, van jong tot oud en met of zonder beperking. “Wij hebben plek voor iedereen met de Bzzzonder factor”, vertelt Jantine van Dormael. 

Door een goede samenwerking weet accountmanager Rosa Bouwman van het WSP regio Amersfoort wat de Bzzzonder factor inhoudt. Zo hebben Bzzzonder en het WSP samen al veel mensen aan een nieuwe baan geholpen. Onder hen ook William, die als schoonmaker op locatie Parkhuis werkt.

Keurmerk WSP

Het WSP deelt het keurmerk exclusief uit aan ambassadeurs en inclusieve ondernemers. Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking waardeert. De werkgevers ontvangen het keurmerk in de vorm van een sticker die zij een plek kunnen geven op hun pand. Kijk voor een overzicht van de werkgevers die het keurmerk hebben ontvangen.

Ook plek bieden aan iedereen?

Wil je net als Bzzzonder contact met een accountmanager van het WSP regio Amersfoort om je te helpen bij de werving en selectie van personeel? Neem dan contact met ons op.