Direct naar content

Eigenaar Bert ter Maaten heeft maandag 6 juli 2020 het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort een plek gegeven in zijn kantoor van TM Techniek. Samen met bedrijfsleider Anton Maasse is hij ambassadeur van de werkgeverscampagne van het WSP. Zij ontvingen het keurmerk voor hun sociaal ondernemerschap.

Sociaal ondernemer

Samen met het WSP is TM Techniek altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Anton: “We hebben meerdere mensen via het WSP regio Amersfoort aangenomen. We hebben op kantoor bijvoorbeeld onze Beau. Een jonge jongen, goed met computers. Hij ondersteunt ons 5 dagen van 5 uur.” Daarnaast hebben ze ook aan statushouder Adam een werkplek aangeboden. Onderdeel van TM Techniek is het EduCenter. Jongeren leren hier het vak en werken voor TM Techniek. Ook jongeren die van onderaf moeten beginnen en vanwege eerdere problemen hun hele leven nog moeten opbouwen. Hiermee vervult Bert zijn droom om jongeren het vak bij te brengen.

Campagne “Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen”

TM Techniek is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt.

Keurmerk WSP

Het WSP deelt het keurmerk exclusief uit aan ambassadeurs en inclusieve ondernemers. Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking waardeert. De werkgevers ontvangen het keurmerk in de vorm van een sticker die zij een plek kunnen geven in hun pand.

Inspiratieverhaal TM Techniek