Direct naar content

Extra ondersteuning werkgevers en werkzoekenden

Sinds de coronacrisis ziet de arbeidsmarkt er anders uit. Er verdwijnen banen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Dat vraagt van mensen dat ze soms van baan moeten wisselen of zich moeten bijscholen om hun huidige werk te kunnen behouden. Voor mensen die hierbij hulp nodig hebben, zijn de  Regionale Mobiliteitsteams (RMT) opgestart

De dienstverlening van het Regionaal Mobiliteitsteam arbeidsmarktregio Amersfoort is begin 2023 overgegaan naar het Werkcentrum regio Amersfoort. We zijn er voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden in arbeidsmarktregio Amersfoort. Daaronder vallen de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest.

Werkzoekenden & Werknemers

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wij kunnen je hierbij helpen. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen uitkering ontvangt. Wij kunnen je voorstellen op vacatures van werkgevers uit de regio. Ook helpen we als je je baan door ontslag of een faillissement dreigt te verliezen. Of als je als zelfstandig ondernemer een (tijdelijke) baan in loondienst zoekt.

Werkgevers

Heb je personeelstekort of juist (tijdelijk) een overschot aan personeel? Wij hebben de werkzoekenden uit de gehele arbeidsmarktregio in beeld. Daarnaast kunnen we je je in contact brengen met bedrijven die (tijdelijk) mensen willen aannemen of juist willen uitlenen. Dreigt een faillissement en wil je je personeel begeleiden van werk naar werk? Wij kunnen je daarbij ondersteunen.

Contact

Wil je als ondersteuning of advies? Je kunt terecht bij het Werkcentrum regio Amersfoort. Je kunt je vragen en gegevens mailen naar [email protected]. Zij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt ook zonder afspraak kosteloos het Werkcentrum regio Amersfoort binnen stappen. Het werkcentrum is elke maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur geopend en is gevestigd aan de Stadsring 75 in Amersfoort. Kijk voor meer informatie op de website van het werkcentrum.

Hulp nodig? Ga met een team aan het werk.
"Ik zoek een baan en heb hulp nodig. Jij ook?" Ga met het Regionaal Mobiliteitsteam aan het werk.