Direct naar content

Extra ondersteuning werkgevers en werkzoekenden

Sinds de coronacrisis ziet de arbeidsmarkt er anders uit. Er verdwijnen banen, werk verschuift en nieuw werk ontstaat. Dat vraagt van mensen dat ze soms van baan moeten wisselen of zich moeten bijscholen om hun huidige werk te kunnen behouden. Voor mensen die hierbij hulp nodig hebben, staat het Regionale Mobiliteitsteam (RMT) arbeidsmarktregio Amersfoort klaar.

Het RMT biedt hulp op maat. We zijn er voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden in arbeidsmarktregio Amersfoort. Daaronder vallen de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest.

Werkzoekenden & Werknemers

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wij kunnen je hierbij helpen. Het maakt daarbij niet uit of je wel of geen uitkering ontvangt. Wij kunnen je voorstellen op vacatures van werkgevers uit de regio. Ook helpen we als je je baan door ontslag of een faillissement dreigt te verliezen.

Werkgevers

Heb je personeelstekort of juist (tijdelijk) een overschot aan personeel? Wij hebben de werkzoekenden uit de gehele arbeidsmarktregio in beeld. Daarnaast kunnen we je je in contact brengen met bedrijven die (tijdelijk) mensen willen aannemen of juist willen uitlenen. Dreigt een faillissement en wil je je personeel begeleiden van werk naar werk? Het RMT helpt je daarbij.

ZZP-ers

Ben je zelfstandig ondernemer en zoek je een (tijdelijke) baan in loondienst? Wij kunnen je adviseren en helpen bij het vinden van een baan.

Jongeren

Ben je net afgestudeerd of dreig je je stage of leerbaan te verliezen? We kunnen je ondersteunen en adviseren over kansrijke beroepen.

Verdere dienstverlening

Ook biedt het RMT hulp op het gebied van  loopbaanadviezen, (om)scholing en scholing via praktijkleren in het mbo.

Samenwerking

In het mobiliteitsteam werken WSP regio Amersfoort, alle regiogemeenten, UWV, werkgevers- en werknemersorganisaties FNV, CNV, VCP en VNO-NCW samen met het Leerwerkloket, de onderwijsinstellingen voor beroepsonderwijs, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en MBO Amersfoort en ROC Midden-Nederland samen.

Contact

Wil je als werkgever ondersteuning of advies van het RMT? Je kunt een mail sturen naar mobiliteitsteam@amersfoort.nl.

Wil je als werkzoekende ondersteuning of advies van het RMT? Vul dan onderstaande contactformulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je eventueel nog vragen, mail dan naar mobiliteitsteam@amersfoort.nl.

Hulp nodig? Ga met een team aan het werk.
"Ik zoek een baan en heb hulp nodig. Jij ook?" Ga met het Regionaal Mobiliteitsteam aan het werk.

Contactformulier RMT

  • Graag ontvangen we een antwoord op de volgende vragen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Kruis aan welke situatie op jou van toepassing is.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.