Direct naar content

Op dinsdag 25 mei 2021 heeft Confed het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort ontvangen. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort.

Directeur Peter Hobbelen heeft het keurmerk ontvangen van accountmanager Jane de Jonge van het WSP regio Amersfoort. Hij heeft het daarna een plek gegeven op de ingang van het hoofdkantoor van Confed aan de Databankweg in Amersfoort

Sociaal ondernemer

Confed ontwerpt, ontwikkelt en produceert elektronische producten en systemen, zoals verkeersregelsystemen, de cooker en sunshower. Naast het hoofdkantoor in Amersfoort heeft het bedrijf een vestiging in Dordrecht en Slowakije. In totaal werken er 400 mensen, een mix van reguliere arbeidskrachten en medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt. Directeur Peter Hobbelen: “We kijken niet naar beperkingen, maar naar mogelijkheden. Betrokkenheid en hart voor de zaak hebben, zijn kenmerken van Confed.”

Campagne “Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen”

Confed is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. Confed draagt als ambassadeur van het WSP deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt.

Uitreiking keurmerk aan Confed

Keurmerk WSP

Het WSP deelt het keurmerk exclusief uit aan ambassadeurs en inclusieve ondernemers. Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking waardeert. De werkgevers ontvangen het keurmerk in de vorm van een sticker die zij een plek kunnen geven op hun pand.

Inspiratieverhaal Confed