Direct naar content

Iedereen die Kindercentrum Bzzzonder aan de Caraïben in Vathorst binnen stapt, kan het zien: Bzzzonder is een sociale werkgever. Maandag 28 september ontving het kindercentrum het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) uit handen van wethouder Cees van Eijk. Samen met Jantine van Domael, coach personeelszaken bij Bzzzonder, plakte hij het keurmerk op naast de ingang van het kindercentrum.

Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever. Bzzzonder is daarbij ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken vanuit je hart

Op de kinderopvang van Bzzzonder zijn alle kinderen welkom, maar dat geldt ook voor de medewerkers. Werken vanuit je hart. Iedereen is welkom. Denken in mogelijkheden. Het bedrijf werkt volgens deze drie kernwaarden. “Als het klikt, zijn er heel veel mogelijkheden binnen Bzzzonder. We moeten een passie voelen. Als we de kernwaarden proeven, gaan we kijken of we voor jou een plekje hebben en wat jij nodig hebt om te floreren binnen de organisatie”, vertelt Jantine van Dormael, coach personeelszaken bij Bzzzonder.

Bustour WSP regio Amersfoort

Wethouder Cees van Eijk stimuleert werkgevers om iedereen een kans te geven op de arbeidsmarkt. Hij hoopt dat de inzet van Bzzzonder zich als een olievlek verspreid en dat dit heel normaal wordt in de kinderopvang. Hij reikte het keurmerk uit tijdens zijn bezoek aan de bustour van het WerkgeversServicepunt.

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort rijdt in september met een vintage volkswagenbus de arbeidsmarktregio Amersfoort door om kennis te maken met nieuwe werkgevers. Op maandagmiddag 28 september stond de bus op het terrein van Kindercentrum Bzzzonder aan de Caraïben.

Inspiratieverhaal Bzzzonder