Direct naar content

Sanne van Es, HR-manager bij ContactCare, heeft maandag het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort ontvangen. Het keurmerk werd overhandigd door accountmanager Cindy van Delden. Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking waardeert. 

Sociaal Ondernemer

Bij ContactCare, een klantcontactcentum uit Amersfoort, zijn alle doelgroepen welkom. Sanne heeft regelmatig contact met het WSP. “We zijn als bedrijf flink gegroeid en zoeken elke maand nieuwe mensen. We kunnen daardoor bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen die moeilijker zelf een baan vinden. We staan voor hen open en kunnen laten zien dat ze meer kunnen.”

Campagne WSP – werkt voor iedereen

ContactCare is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. ContactCare draagt als ambassadeur van het WSP deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt.

Lees meer over de samenwerking van ContactCare met het WSP regio Amersfoort.

Inspiratieverhaal ContactCare