Direct naar content

Woonwarenhuis Nijhof in Baarn heeft woensdag 11 december 2019 het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort ontvangen. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort. 

Sociaal Ondernemer

Commercieel directeur Jeroen la Housse en HR adviseur Hilda van de Groep ontvingen het keurmerk uit handen van accountmanager Roy Derksen van het WSP regio Amersfoort. Nijhof is een betrokken organisatie die verder kijkt dan wonen. Zo geven ze gereedschap een tweede leven door het op te knappen en op te sturen naar ontwikkelingslanden, zijn ze een erkend leerbedrijf en werkgever voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Campagne WSP – Werkvoor iedereen

Nijhof is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. Nijhof draagt als ambassadeur van het WSP deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt. “Wij waarderen niet alleen het contact en de samenwerking, maar zien ook dat onze slagkracht hoger is door de korte lijn met WSP. Wij vinden het belangrijk dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de maatschappij en hebben plaats voor iedereen. We doen het samen! Juist dit dragen wij een warm hart toe.”

Lees meer over de samenwerking van Nijhof met WSP regio Amersfoort.

Inspiratieverhaal Nijhof