Direct naar content

MaxTenten heeft van het WSP regio Amersfoort het Keurmerk Inclusief Werkgever ontvangen. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen dit keurmerk. 

Max Tenten kreeg begin dit jaar de sticker al opgeplakt op hun ingang door Jeannet Bijker, accountmanager van het WSP.

Jeannet is de vaste contactpersoon van Max Tenten: “Bij MAX Tenten kijken ze verder dan alleen het cv. Dat is heel mooi. Als je wilt werken en je bent fysiek in staat dit specifieke werk te doen, dan staat Max Tenten open voor je, ongeacht je achtergrond.”

Mensen die willen, helpen wij aan werk

Accountmanager Aad Koudijs van MAX Tenten: “Mensen die willen, helpen wij graag aan werk. Het mooie is: mensen die een tijd niet gewerkt hebben en dankzij begeleiding van het WSP bij ons terechtkomen, zijn meestal loyaler. Ze ontwikkelen zich bij ons op de werkvloer, krijgen binding met het bedrijf en verlaten ons daarom niet voor een euro meer of minder. Dat past bij ons, we zijn een hecht familiebedrijf.”

Foto gemaakt door Menno Ringnalda – OnderNamen

Artikel WSP en Max Tenten in OnderNamen

Artikel over samenwerking in de OnderNamen

In de lente editie van ondernemersmagazine OnderNamen staat een interview over de samenwerking van het WSP regio Amersfoort met Max Tenten. Het magazine is uitgekomen op 23 april 2020. Het interview is al gehouden op 17 februari 2020, ruim voor de coronacrisis.

Sterke mannen of tent nodig?

Helaas zijn door de uitbraak van corona  festivals en evenementen afgelast. Max Tenten heeft hierdoor tot 1 september zeker geen werkzaamheden en ook daarna is de situatie onzeker. De werkzaamheden blijven naar verwachting voorlopig ver achter. Voor haar vaste medewerkers hebben zij geen werk op dit moment. Heeft u werkzaamheden die zij kunnen uitvoeren of een tent nodig? Neem contact op via https://www.maxtenten.nl/.