Direct naar content

Het bedrijf Bofrost uit Woudenberg heeft op dinsdag 15 september van wethouder Marleen Treep het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort ontvangen. Zij overhandigde het keurmerk aan Rico Bordon tijdens de bustour van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever.

Bofrost levert huis-aan-huis vriesverse producten. Zij rijden dagelijks vanuit hun vestiging uit Woudenberg naar de mensen toe met een wagen vol vriesproducten. Zij nemen daarvoor regelmatig chauffeurs aan via accountmanager Cindy van Delden van het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort. Hun arbeidsverleden maakt daarbij niet uit, zolang zij gemotiveerd zijn om persoonlijk en enthousiast advies kunnen geven en een betrouwbare relatie kunnen opbouwen met hun klanten.

Locatie bustour

Bofrost bood het WSP aan om tijdens de bustour op hun terrein aan De Nort in Woudenberg te staan. Tijden de bustour heeft het WSP alle gemeenten in de arbeidsmarktregio Amersfoort bezocht om in contact te komen met nieuwe werkgevers. Vanaf de vintage volkswagenbus op De Nort bezochten accountmanagers ondernemers in Woudenberg. De leverancier van diepvriesproducten begon in 1966 met precies zo’n busje.

Wethouder Werk in Inkomen Marleen Treep bracht een bezoek aan de bus. Zij zet zich vanuit de Gemeente Woudenberg in om werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven.