Het WSP regio Amersfoort bemiddelt voor alle werkzoekenden in de arbeidsmarktregio Amersfoort. Ben je werkzoekend en vind je moeilijk een baan? Ontvang je een uitkering van het UWV of de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten of Soest? We helpen je graag mee.

Kijk voor een overzicht van onze vacatures op werk.nl. Je kunt hier ook informatie vinden voor het aanvragen van een uitkering of tips bij solliciteren.

We organiseren regelmatig banenmarkten en speedmeets, waar je je voor kunt aanmelden. Tijdens deze bijeenkomsten kun je op een laagdrempelige manier in gesprek met werkgevers over openstaande vacatures. Kijk voor een overzicht van onze evenementen in de Agenda.

Aan het werk vanuit de banenafspraak

Heb je een beperking en wil je graag aan het werk, maar is het lastig om een baan te vinden? Misschien kom je in aanmerking voor een baan via de Banenafspraak. Die is er speciaal voor mensen met een beperking voor wie werken niet altijd vanzelfsprekend is.

Iedereen met een Indicatie banenafspraak komt in aanmerking voor banen die speciaal voor deze groep mensen zijn gecreƫerd. Alle mensen met een indicatie staan in het doelgroepenregister. Wanneer je daarin staat, kunnen bedrijven diverse ondersteunende regelingen aanvragen. Wil je aanmerking komen voor de indicatie banenafspraak? Ga naar de website van UWV voor het Aanvraagformulier Beoordeling Arbeidsvermogen.

Ervaringen