Het WSP regio Amersfoort biedt hulp bij het vinden van werk. Woon je in Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Bunschoten, Nijkerk of Woudenberg en ben je op zoek naar werk? We helpen je graag mee. Het maakt daarbij niet uit welke uitkering je ontvangt en ook zonder uitkering ben je welkom. Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Kijk voor een overzicht van alle vacatures op werk.nl of in onze vacaturekrant. Je kunt hier ook informatie vinden voor het aanvragen van een uitkering of tips bij solliciteren. Zit er geen vacature voor jou bij? We informeren je graag over andere mogelijkheden.

Heb je een vraag over leren en werken of scholing? Neem dan contact op met het Leerwerkloket.

Evenementen

We organiseren regelmatig banenmarkten en speedmeets, waar je je voor kunt aanmelden. Tijdens deze bijeenkomsten kun je op een laagdrempelige manier in gesprek met werkgevers over openstaande vacatures. Kijk voor een overzicht van onze evenementen in de Agenda.

Aan het werk vanuit de banenafspraak

Heb je een beperking en wil je graag aan het werk, maar is het lastig om een baan te vinden? Misschien kom je in aanmerking voor een baan via de Banenafspraak. Alle mensen met een indicatie staan in het doelgroepenregister. Wanneer je daarin staat, kunnen bedrijven diverse ondersteunende regelingen aanvragen. Wil je aanmerking komen voor de indicatie banenafspraak? Ga naar de website van UWV voor het Aanvraagformulier Beoordeling Arbeidsvermogen.

Contact werkzoekenden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen