Direct naar content

Het WSP regio Amersfoort biedt hulp bij het vinden van werk. Woon je in Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Bunschoten, Nijkerk of Woudenberg en ben je op zoek naar werk? We helpen je graag mee. Het maakt daarbij niet uit welke uitkering je ontvangt en ook zonder uitkering ben je welkom. Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Kijk voor een overzicht van alle vacatures op werk.nl.  Je kunt hier ook informatie vinden voor het aanvragen van een uitkering of tips bij solliciteren.

Heb je een vraag over leren en werken of scholing? Neem dan contact op met het Leerwerkloket.

Vacaturekrant

Elke week plaatsen we onze actuele vacatures in onze vacaturekrant. Voor werkzoekenden die vallen onder de Doelgroep Banenafspraak staan de vacatures in de vacaturekrant Banenafspraak. Zit er geen vacature voor jou bij? We informeren je graag over andere mogelijkheden.

Geldloket

Het Geldloket Amersfoort kan werkzoekenden en ondernemers adviseren over de financiële gevolgen van de coronacrisis. Werkzoekenden kunnen bij het Geldloket terecht voor advies. Waar moet je bijvoorbeeld rekening mee houden wanneer je je baan verliest of voor tips om rond te komen. Ondernemers kunnen meer informatie vinden in de folder Ondernemer of zzp’er? Laat u adviseren over de financiële gevolgen van de coronacrisis.

Evenementen

We organiseren regelmatig banenmarkten en speedmeets, waar je je voor kunt aanmelden. Tijdens deze bijeenkomsten kun je op een laagdrempelige manier in gesprek met werkgevers over openstaande vacatures. Kijk voor een overzicht van onze evenementen in de Agenda.

Aan het werk vanuit de banenafspraak

Heb je een beperking en wil je graag aan het werk, maar is het lastig om een baan te vinden? Misschien kom je in aanmerking voor een baan via de Banenafspraak. Alle mensen met een indicatie staan in het doelgroepenregister. Wanneer je daarin staat, kunnen bedrijven diverse ondersteunende regelingen aanvragen. Wil je aanmerking komen voor de indicatie banenafspraak? Ga naar de website van UWV voor het Aanvraagformulier Beoordeling Arbeidsvermogen.

Doelgroepverklaring oudere werknemer

Ontvang je een uitkering van de gemeente en ga je weer aan het werk? Wanneer je bij de start van jouw nieuwe baan 56 jaar of ouder bent en de AOW-leeftijd nog niet hebt bereikt, kan je werkgever een bijdrage in de loonkosten ontvangen. Daarvoor heeft de werkgever een doelgroepverklaring nodig. Je kunt deze verklaring aanvragen bij jouw woongemeente. Inwoners van de gemeente Amersfoort kunnen de doelgroepverklaring hier downloaden.

Contact werkzoekenden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen