Direct naar content

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) is een samenwerking van het UWV WERKbedrijf regio Amersfoort met alle gemeenten in de arbeidsmarktregio Amersfoort: de gemeenten Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Woudenberg, Baarn, Bunschoten en Soest. 

Het WSP regio Amersfoort geeft persoonlijk en kosteloos advies over inclusief ondernemen en ondersteunt werkgevers bij de werving en selectie van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij bieden personeel op maat, nemen de zorg van werving en selectie van je over en kunnen jou informeren over eventuele aanvullende subsidies en regelingen bij indiensttreding van een kandidaat. Ook kun je bij ons terecht voor advies op het gebied van mobiliteit en scholing van personeel.

Je krijgt een vast contactpersoon bij het WSP. Hij of zij inventariseert al je wensen en bespreekt op welke manier de werving en selectie het beste vorm gegeven kan worden.

Je contactpersoon denkt graag mee over hoe je inclusief wilt ondernemen. Je kunt hierbij gebruik maken van de Inclusief Analyse en de Kandidatenverkenner. Daarnaast helpt je accountmanager je persoonlijk bij het vinden van de juiste werknemer. Hoe gaan we te werk? Lees het in ons stappenplan en neem voor meer vragen gerust contact op.

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort is partner in het Werkcentrum regio Amersfoort. Naast het adviseren van werkgevers, verzorgen onze accountmanagers in het werkcentrum inloopspreekuren en organiseren we met alle partners evenementen, zoals banenmarkten, voorlichtingen en kennissessies.

Visie

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort heeft als doel om werkgevers in de regio te ondersteunen in hun personeelsvraag en te zorgen dat het aanbod voldoet aan deze vraag. Vanuit deze doelstelling helpt het WSP mensen vanuit een uitkering aan het werk. Samen met werkgevers wil het WSP kansen bieden aan mensen die ondersteuning bij het vinden van een baan goed kunnen gebruiken.

Contact