Het WSP regio Amersfoort heeft een nieuwe website. Deze is online gegaan tijdens de campagne WSP – Werkt voor iedereen. Met deze campagne proberen we meer bekendheid te krijgen en meer werkgevers te inspireren om bij het vinden van personeel ook te denken aan werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt. 

Tegelijk met de lancering van de vernieuwde website, komen in bushokjes en langs de wegen in de gehele arbeidsmarktregio Amersfoort posters te hangen.

Met deze poster hoopt het WSP meer werkgevers te bereiken. Bijna 3800 werkgevers maakten al gebruik van de ondersteuning van het WSP bij de werving en selectie van personeel. Samen maakten zij in 2019 al 429 succesvolle matches.

Doelstelling van het WSP regio Amersfoort is om werkgevers te helpen bij het vinden van personeel. Tegelijkertijd willen de accountmanagers werkzoekenden graag bemiddelen naar een passende baan. Belangrijk is dat werkgevers daarbij ook kansen geven aan mensen die zelfstandig moeilijker een nieuwe baan vinden.

Om hierover meer bewustzijn te creëren is het WSP regio Amersfoort met deze campagne gestart.

Ambassadeurs

Zestien werkgevers die sociaal ondernemen en samenwerken met het WSP, zijn als ambassadeur aan de campagne verbonden. Samen organiseren zij met het WSP diverse activiteiten, zoals het organiseren van banenmarkten en netwerkbijeenkomsten. Daarnaast ontwikkelen zij samen diverse initiatieven om meer mensen te helpen werkfit te worden. Alle ambassadeurs en andere referenties delen hun ervaringen op onze vernieuwde website. Kijk voor alle verhalen naar de pagina Inspiratie.

Meedoen

Ben je op zoek naar personeel en wil je ook gebruik maken van de ondersteuning van het WSP regio Amersfoort? Wil je meer informatie over de campagne? Neem contact met ons op.