Direct naar content

WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt van 28 maart tot en met 1 april 2022 met een dubbeldekker bus de arbeidsmarktregio Amersfoort door. Elke dag kunnen werkzoekenden mee in de bus en werkgevers bezoeken die op zoek zijn naar nieuw personeel. Zoek jij een baan en wil je meerijden met onze bus? Meld je dan aan voor onze bustour Onderweg naar werk.

Elke dag bezoeken we een aantal bedrijven uit een bepaalde branche. Bij deze bedrijven krijg je een rondleiding en hoor je meer over de mogelijkheden om hier aan de slag te gaan. Doel is om kennis te maken met de werkzaamheden in de branche en de werkgevers.  

Kennis maken op de werkvloer

De bus vertrekt elke ochtend om 9.00 uur vanaf het WSP aan Stadsring 75 in Amersfoort. Je bent uiterlijk om 15.00 uur weer terug aan de Stadsring. Tijdens deze dag breng je bezoeken aan drie verschillende werkgevers. Deze bezoeken duren ongeveer drie kwartier. In deze tijd neemt de werkgever je mee door zijn of haar bedrijf. Je krijgt niet alleen informatie, maar kunt vooral ervaren hoe het er op de werkvloer uitziet. Tussen de bezoeken door, krijg je in de bus een kleine lunch. Twijfel je of werken in een bepaalde branche iets voor je is? Geef je dan op voor deze bustour en ervaar tijdens de bezoeken of de werkzaamheden bij je passen.

Waar stopt de bus?

Tijdens de bustour staat elke dag een andere branche centraal.

  • Maandag 28 maart: Zorg & Welzijn

Je kunt deze dag de zorg breed leren kennen door een bezoek te brengen aan werkgevers in de kinderopvang, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Je bezoekt Kindercentrum Bzzzonder in Vathorst, Silverein in Soest en Het Cultureel Centrum van Amerpoort in Baarn. Meer informatie over de bustour op maandag.

  • Woensdag 30 maart: Techniek & Logistiek

Wat houdt werken in de techniek en logistiek in? Je bezoekt drie bedrijven uit deze sector: CMM Services in Amersfoort en Bieze Food Group en Iteq in Nijkerk. Meer informatie over de bustour op woensdag.

  • Donderdag 31 maart: Zakelijke dienstverlening

Op 31 maart kun je optiekketen GrandVision in Soesterberg bezoeken en de Gemeente Amersfoort, die voor diverse afdelingen op zoek is naar nieuwe medewerkers. Je bezoekt de afdelingen Financien en Advies, het Klant Contact Centrum en Informatievoorziening. Meer informatie over de bustour op donderdag.

  • Vrijdag 1 april: Horeca & Detailhandel

Vrijdag 1 april kun je breed kennis maken met de horeca en detailhandel. De bus brengt je naar Woonwarenhuis Nijhof in Baarn waar je kennis kunt maken met de detailhandel. Daarnaast bezoek je ook het Van der Valk Hotel in Leusden en het Fletcher Hotel in Amersfoort, waar ze nieuwe medewerkers zoeken voor de receptie, housekeeping en het restaurant. Tenslotte bezoek je het Bosbad in Amersfoort. SRO is voor diverse zwembaden op zoek naar toezichthouders en horecamedewerkers. Meer informatie over de bustour op vrijdag.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.