Direct naar content

WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt van 28 maart tot en met 1 april 2022 met een dubbeldekker bus de arbeidsmarktregio Amersfoort door. Elke dag kunnen werkzoekenden mee in de bus en werkgevers bezoeken die op zoek zijn naar nieuw personeel. Op vrijdag 1 april staat de zakelijke dienstverlening met horeca en detailhandel centraal. Wil jij inspiratie opdoen en meerijden met onze bus? Meld je dan aan voor onze bustour Onderweg naar werk.

Kennis maken op de werkvloer

De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf het WSP aan Stadsring 75 in Amersfoort. Je bent rond 15.30 uur weer terug aan de Stadsring. De bezoeken duren drie kwartier tot een uur. In deze tijd neemt de werkgever je mee door zijn of haar bedrijf. Je krijgt niet alleen informatie, maar kunt vooral ervaren hoe het er op de werkvloer uitziet. Tussen de bezoeken door, krijg je in de bus een kleine lunch. Twijfel je of werken in deze branche iets voor je is? Geef je dan op voor deze bustour en ervaar tijdens de bezoeken of de werkzaamheden bij je passen.

Programma bustour 1 april

Vrijdag 1 april kun je breed kennis maken met de horeca en detailhandel. De bus brengt je naar Woonwarenhuis Nijhof in Baarn waar je kennis kunt maken met de detailhandel. Daarnaast bezoek je ook het Van der Valk Hotel in Leusden en het Fletcher Hotel in Amersfoort, waar ze nieuwe medewerkers zoeken voor de receptie, housekeeping en het restaurant. Tenslotte bezoek je het Bosbad in Amersfoort. SRO is voor diverse zwembaden op zoek naar toezichthouders en horecamedewerkers.

  • 09:30 – 10:30 uur Woonwarenhuis Nijhof (Baarn)
  • 11:00 – 12:00 uur Van der Valk Hotel (Leusden)
  • 12:00 – 12:30 uur lunch in de bus
  • 12:30 – 13:30 uur Fletcher Hotel (Amersfoort)
  • 14:00 – 15:00 uur SRO (Bosbad in Amersfoort)

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.