Direct naar content

WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt van 28 maart tot en met 1 april 2022 met een dubbeldekker bus de arbeidsmarktregio Amersfoort door. Elke dag kunnen werkzoekenden mee in de bus en werkgevers bezoeken die op zoek zijn naar nieuw personeel. Op donderdag 31 maart staat de Zakelijke Dienstverlening centraal. Wil jij inspiratie opdoen en meerijden met onze bus? Meld je dan aan voor onze bustour Onderweg naar werk.

Kennis maken op de werkvloer

Op 31 maart kun je kennis maken met GrandVision en de Gemeente Amersfoort. Je krijgt een rondleiding over diverse afdelingen. Twijfel je of werken in de zakelijke dienstverlening iets voor je is? Geef je dan op voor deze bustour en ervaar tijdens de bezoeken of de werkzaamheden bij je passen.

Programma bustour 31 maart

De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf het WSP aan Stadsring 75 in Amersfoort.

  • 09:30 – 10:30 uur: GrandVision
  • 11.00 – 12.30 uur: Gemeente Amersfoort
  • 12.30 uur: afsluiten met lunch bij Gemeente Amersfoort

Let op: Beide werkgevers werven nu voor functies die een werk- en denkniveau vragen van HBO en hoger. Bij de Gemeente Amersfoort moet je ook je id-bewijs meenemen.

GrandVision

GrandVision heeft in de Benelux meer dan 850 winkels: Pearle Opticiens, Eye Wish Opticiens en GrandOptical. Het Support Office van GrandVision Benelux is gevestigd in Soesterberg. Zij zijn regelmatig opzoek naar talenten voor o.a. Finance, Sales, HR, Supply Chain en Marketing en Logistiek.

Gemeente Amersfoort

Bij de Gemeente Amersfoort krijg je een rondleiding over drie afdelingen: het Klant Contact Centrum, Financiën en Advies en de afdeling Informatievoorziening.

KCC (Klant Contact Centrum) zijn ernstig onderbezet en zoeken nieuwe collega’s. HBO werk- en denkniveau is voor deze steeds zwaarder wordende functie handig.

Je staat telefonisch en online klanten te woord uit de stad Amersfoort. Je kent de stad, de gemeentelijke producten en diensten en gemeentelijke organisatie goed: zo kun je veel klanten direct zelf helpen.

Je hebt ervaring met klantcontact en bent handig met informatiesystemen. Bovendien ben je sociaal, kun je snel schakelen tussen verschillende klanten en klantvragen en omgaan met werkdruk. Heb je eerder gewerkt bij de GGD (Coronatestlijn of vaccinatielijn), dan is deze job mogelijk wat voor jou!

IV (Informatie voorziening) zoekt vanaf 1 april 20 nieuwe medewerkers (in fases) op het gebied van IT; beleidsadviseur, regisseur dienstverlening enz. Een IT achtergrond hiervoor is vereist, maar gemeentelijke ervaring zeker niet. Dus ook vanuit het bedrijfsleven zijn kandidaten zeer welkom!

FA (Financiën en Advies) zoekt een Financieel data analist: Door het combineren van kennis van data, financiën en beleid lever je in deze rol een belangrijke bijdrage aan het werk van de financieel adviseurs van het Sociaal Domein. WO opleiding met accent op bedrijfskunde/informatiekunde is vereist. Opnieuw geen gemeentelijke ervaring.

Ook zoeken ze een financieel adviseur die zich bezig houdt met de planning & control cyclus en diverse afdelingen adviseert binnen de gemeente op financieel gebied. HBO/WO niveau.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.