Direct naar content

WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt van 28 maart tot en met 1 april 2022 met een dubbeldekker bus de arbeidsmarktregio Amersfoort door. Elke dag kunnen werkzoekenden mee in de bus en werkgevers bezoeken die op zoek zijn naar nieuw personeel. De eerste dag, maandag 28 maart 2022, staat in het teken van Zorg en Welzijn. Wil jij inspiratie opdoen en meerijden met onze bus? Meld je dan aan voor onze bustour Onderweg naar werk.

Je kunt deze dag de zorg breed leren kennen door een bezoek te brengen aan werkgevers in de kinderopvang, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf het WSP aan Stadsring 75 in Amersfoort.

Programma

  • 09:30 – 10:30 uur: Bzzzonder
  • 11.00 – 12.00 uur: Amerpoort
  • 12.00 – 12.30 uur: Lunch in de bus
  • 12.30 – 13.30 uur: Silverein

Breed kennis maken met de zorg

De bus brengt je maandagochtend eerst naar het Kinderbelevingscentrum Vathorst van Bzzzonder. Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij Bzzzonder is iedereen welkom en wordt gekeken naar je talent.

Daarna rijdt de bus door naar het Cultureel Centrum van Amerpoort, middenin de bossen van Baarn. Je maakt een wandeling over het terrein van Het Cultureel Centrum. Tijdens de wandeling hoor je meer over de voorzieningen die hier zijn en wat Amerpoort allemaal doet.

Het Cultureel Centrum is dé ontmoetingsplek van Amerpoort. Er zijn onder andere een theaterzaal, vergaderzalen, dagbestedinglokalen en een Grand Café. In het Grand Café en Cultureel Centrum  werken dagelijks tien medewerkers met een lichte en matige verstandelijk beperking. Begeleiders van Amerpoort coachen hierbij. Amerpoort biedt woonvormen, dagbesteding, ondersteuning thuis en in de wijk en medische zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.

Na een lunch in de bus, breng je een bezoek aan Silverein. Op locatie Molenschot aan de Dalweg in Soest wonen mensen met een lichamelijke beperking en beginnende dementie naast elkaar. Er is onder meer een ontmoetingscentrum, restaurant en dierenweide.

Twijfel je of werken in de zorg iets voor je is? Geef je dan op voor deze bustour en ervaar tijdens de bezoeken of de werkzaamheden bij je passen.

Aanmelden

Wil je op 28 maart mee met onze bus? Vul daarvoor onderstaande formulier in en geef aan dat je op maandag mee wilt. Het is wel de bedoeling dat je de gehele dag mee gaat.

De zorginstellingen kunnen 15 mensen rondleiden. Let er dus op dat je je snel aanmeldt. Tijdens de bezoeken bij de zorginstellingen is het dragen van een mondkapje verplicht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.