Direct naar content

WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) rijdt van 28 maart tot en met 1 april 2022 met een dubbeldekker bus de arbeidsmarktregio Amersfoort door. Elke dag kunnen werkzoekenden mee in de bus en werkgevers bezoeken die op zoek zijn naar nieuw personeel. Op woensdag 30 maart staat de Techniek en Logistiek centraal. Wil jij inspiratie opdoen en meerijden met onze bus? Meld je dan aan voor onze bustour Onderweg naar werk.

Kennis maken op de werkvloer

De werkgevers nemen je tijdens het bezoek mee door het bedrijf. Je krijgt niet alleen informatie, maar kunt vooral ervaren hoe het er op de werkvloer uitziet. Twijfel je of werken in de techniek iets voor je is? Geef je dan op voor deze bustour en ervaar tijdens de bezoeken of de werkzaamheden bij je passen.

Programma bustour 30 maart

De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf het WSP aan Stadsring 75 in Amersfoort. Je bent uiterlijk 15.00 uur weer terug aan de Stadsring. Tussen de bezoeken door, krijg je in de bus een kleine lunch.

  • 09:30 – 10:30 uur: CMM Services
  • 11.00 – 12.00 uur: Bieze Foodgroup
  • 12.00 – 12.30 uur: Lunch
  • 13.00 – 14.00 uur: Iteq

De bus brengt je deze dag als eerste naar CMM Services in Amersfoort, een familiebedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het assembleren van apparaten. Daarna rijdt je door naar Nijkerk, waar je een rondleiding krijgt bij Bieze Food Group en Iteq. Bieze Food Group omvat een groep samenwerkende bedrijven binnen de foodbranche. ITEQ Industries is een toeleverancier voor het 24/7 lasersnijden en zetten van mono-delen, produceren van lassamenstellingen en samenstellen van (sub)assemblages uit staal, roestvaststaal en aluminium plaatwerk.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.