Direct naar content

Ben jij op zoek naar een leuke baan en een mooi toekomstperspectief? Wil je graag met de nieuwste technologie werken? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar kandidaten die in 18 weken opgeleid willen worden tot CNC Operator. Een veelzijdige functie. Je programmeert hightech machines en je maakt producten van aluminium, roestvrij staal en staal. Bouw jij straks mee aan de nieuwe auto van Max Verstappen? Wordt jouw werk onderdeel van de volgende generatie marineschepen?

Kom op 18 juli 2024 naar Scherpenzeel en maak kennis met dit vak!
Kijk hier naar een filmpje over de opleiding.

Leerwerktraject

Op 26 augustus 2024 start de opleider met een nieuwe klas kandidaten voor het leerwerktraject tot CNC Operator. Je leert in 18 weken tijd (inclusief een 8-weekse stage) alle facetten van het werk zoals tot op de micrometer nauwkeurig frezen, draaien en computergestuurd boren met hightech machines. Na deze opleiding heb je uitzicht op een vaste baan.

De eisen en sollicitatieprocedure

Voor deze opleiding zijn geen diploma’s of ervaring nodig. Ben jij gemotiveerd, geen bezwaar om in ploegendienst te werken en beheers je de Nederlandse taal? Kom kennismaken!

Let op

Heb je een uitkering via UWV of gemeente en toestemming voor deze opleiding, dan ontvang je deze uitkering ook gedurende de opleiding.
Succesvolle afronding van dit leerwerktraject biedt veel perspectief op een leuke baan als CNC operator. Daar helpen wij jou graag bij.

Aanmelden?

Meld je aan voor de kennismaking op donderdag 18 juli in Scherpenzeel. Je kunt op 18 juli overdag langskomen, maar ook in de avonduren.
Stuur jouw cv naar r.vanrooijen@barneveld onder vermelding van CNC Operator. Na aanmelding ontvang je de uitnodiging met tijdstip en meer info.

Heb je vragen? Neem contact op met Ricardo van Rooijen via: 06-51937219 of mail [email protected]

Deze kennismaking en opleiding wordt georganiseerd door Verder in Techniek met de WerkgeversServicepunten regio Foodvalley en regio Amersfoort.