Direct naar content

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) bezoekt Nijkerk tijdens de bustour op maandag 20 september. Van 9.00 tot 16.00 uur kunnen werkgevers de bus bezoeken bij Djops Uitzendgroep aan de Ohmstraat 10b in Nijkerk. Het WSP helpt werkgevers bij de werving en selectie van personeel en sociaal ondernemen. Door tijdens de bustour naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening.

Bij de bus kunnen werkgevers veel informatie krijgen over het WSP. Elke ochtend kunnen zij ook meedoen aan een workshopprogramma. Dit programma wordt om 9.00 uur geopend door wethouder Mariëlle Broekman. Na de opening vertelt ambassadeur Djops meer over zijn ervaringen met sociaal ondernemen en de samenwerking met het WSP regio Amersfoort. Van 9.30 tot 10.30 kun je als werkgever kosteloos de workshop Succesvol werven voor vandaag én morgen van Martijn Hemminga volgen.

Workshop: Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!

Hoe kun je als werkgever het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt? Hoe weet je je huidige medewerkers aan je te verbinden en nieuwe medewerkers te werven? Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie laat je in een interactieve presentatie zien hoe je zichtbaar wordt en blijft. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk deelt hij zijn kennis over de huidige arbeidsmarkt en hoe je voor jouw doelgroep interessant bent en blijft. Hij beantwoordt graag al jouw wervingsvragen en je gaat naar huis met 5 concrete tips waar je morgen mee aan de slag kan!

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Vanuit zijn bedrijven Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Werf&, Nr29 en Recruitment Tech Network informeert en inspireert hij dagelijks werkgevers hoe ze het beste kunnen werven via trainingen, artikelen, video’s, podcasts en events.

VR Brillen

Daarnaast kun je met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kansberoepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.

Ontdek bij onze bus ook:

  • WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf
  • Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel
  • Ambassadeurs vertellen over de manier waarop zij inclusief ondernemen en over de samenwerking met het WSP regio Amersfoort
  • Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt
  • UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

Locaties Bustour

Ben je werkgever in Nijkerk, maar kun je niet op 20 september? Bezoek ons gerust op een andere dag. Het WSP regio Amersfoort bezoekt met de bustour van 13 tot en met 28 september de arbeidsmarktregio Amersfoort. Waar kun je ons vinden? Bekijk het overzicht met alle locaties.

Aanmelden voor de workshop

Wil je de workshop bijwonen? Voor het verzekeren van een plek is het verstandig je aan te melden. Dat kan door onderstaande formulier in te vullen. Ook kun je ons de hele dag spontaan bezoeken bij de bus. Wil je dat we jouw bedrijf bezoeken op het moment dat we bij je in de buurt zijn? Laat het weten door onderstaande formulier in te vullen of mail naar [email protected].

Richtlijnen rondom corona

We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. We houden rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.