Direct naar content

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) gaat van 13 t/m 28 september 2021 de regio in. Met een vintage volkswagenbusje bezoeken accountmanagers industrieterreinen in Amersfoort en omgeving om kennis te maken met bedrijven. Het WSP helpt werkgevers bij de werving en selectie van personeel en sociaal ondernemen. Door naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening.

Bij de bus kunnen werkgevers veel informatie krijgen over het WSP. Elke ochtend kunnen zij ook meedoen aan een workshopprogramma. Dit programma wordt om 9.00 uur geopend. Na de opening vertelt een ambassadeur meer over zijn of haar ervaringen over sociaal ondernemen en de samenwerking met het WSP regio Amersfoort. Van 9.30 tot 10.30 kun je als werkgever kosteloos de workshop Succesvol werven voor vandaag én morgen van Martijn Hemminga en Heleen Stoevelaar volgen.

Workshop: Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!

Hoe kun je als werkgever het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt? Hoe weet je je huidige medewerkers aan je te verbinden en nieuwe medewerkers te werven? Heleen Stoevelaar en Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie laten je in een interactieve presentatie zien hoe je zichtbaar wordt en blijft. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk delen zij hun kennis over de huidige arbeidsmarkt en hoe je voor jouw doelgroep interessant bent en blijft. Ze beantwoorden graag al jouw wervingsvragen en je gaat naar huis met 5 concrete tips waar je morgen mee aan de slag kan!

Van 13 tot en met 21 september verzorgt Martijn Hemminga de presentatie. Op 27 en 28 september is Heleen Stoevelaar aanwezig.

Martijn Hemminga

Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Vanuit zijn bedrijven Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, Werf&, Nr29 en Recruitment Tech Network informeert en inspireert hij dagelijks werkgevers hoe ze het beste kunnen werven via trainingen, artikelen, video’s, podcasts en events.

Heleen Stoevelaar

Heleen Stoevelaar is ondernemer en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Referral Recruitment, Candidate Experience en optimaliseren van een recruitment afdeling is haar expertise. Zij werkt met haar team voor grote overheidsbedrijven tot aan de zelfstandig ondernemer en alles daartussen. Zij inspireert, heeft een scala aan voorbeelden én je gaat altijd naar huis met energie.

VR Brillen

Daarnaast kun je met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kansberoepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.

Ontdek bij onze bus ook:

 • WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf
 • Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel
 • Ambassadeurs vertellen over de manier waarop zij inclusief ondernemen en over de samenwerking met het WSP regio Amersfoort
 • Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt
 • UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

Locaties Bustour

Het WSP regio Amersfoort bezoekt met de bustour de arbeidsmarktregio Amersfoort. Waar kun je ons vinden?

 • Maandag 13 september: 9.00 tot 12.00 bij Nijhof in Baarn en van 13.30 tot 16.00 uur bij Eurotape in Soest
 • Dinsdag 14 september: 9.00 tot 13.00 uur bij Sint Pieters en Bloklands Gasthuis aan de Westsingel in Amersfoort
 • Maandag 20 september: 9.00 tot 16.00 uur bij Djops Uitzendgroep aan de Ohmstraat 10b in Nijkerk
 • Dinsdag 21 september: 9.00 tot 12.00 bij Segment Opleidingen in Leusden en van 13.30 tot 16.00 uur bij Bofrost in Woudenberg
 • Maandag 27 september: 9.00 tot 12.00 uur bij Gemeente Bunschoten en van 13.30 tot 16.00 uur bij Baas Warehousing & Transport aan de Metaalweg 4 in Bunschoten-Spakenburg.
 • Dinsdag 28 september: 9.00 tot 12.00 uur bij Confed in Amersfoort en van 13.30 tot 16.00 uur bij Wouters Totaal Afbouw op Industrieterrein De Wieken

Kun je niet op het moment dat we bij je in de buurt staan? Bezoek ons gerust op een andere dag of locatie.

Aanmelden voor de workshop

Wil je de workshop bijwonen? Voor het verzekeren van een plek is het verstandig je aan te melden. Dat kan door onderstaande formulier in te vullen. Ook kun je ons de hele dag spontaan bezoeken bij de bus. Wil je dat we jouw bedrijf bezoeken op het moment dat we bij je in de buurt zijn? Laat het weten door onderstaande formulier in te vullen of mail naar [email protected].

Richtlijnen rondom corona

We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. We houden rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.