Direct naar content

Beste deelnemer,

U volgt of heeft een traject gevolgd via GGz Centraal of Kwintes. Om de kwaliteit van de dienstverlening te blijven monitoren en bij te stellen waar nodig, willen we graag van u horen hoe u het traject heeft ervaren. Dit kan geheel anoniem. Bij elke vraag heeft u de mogelijkheid een toelichting te geven. Dit is niet verplicht maar wel waardevol.

We hopen op uw input!

Enquete Hoofdzaak Werk

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u behoefte om uw evaluatie toe te lichten in een persoonlijk gesprek met uw begeleider of juist liever met een onafhankelijk persoon? Neem dan contact op met Esther van der Laan, projectleider Hoofdzaak } Werk via [email protected].

 

Binnen Hoofdzaak } Werk werken in de arbeidsmarktregio Amersfoort de GGZ organisaties, waaronder GGZ Centraal en Kwintes samen met UWV, Zorgverzekeraars, WSP regio Amersfoort en de regiogemeenten Amersfoort, Leusden, Baarn, Bunschoten, Soest, Nijkerk en Woudenberg. Doel is om de integrale samenwerking tussen de partijen nog verder te verbeteren en werkzoekenden die GGZ zorg ontvangen beter te begeleiden naar een duurzame en betaalde baan.