Direct naar content

Voor het eerst sinds drie jaar vindt er in september weer een nieuwe editie plaats van de Techniek Doe Dag. De Techniek Doe Dag is een initiatief van ServicePunt Techniek en de WerkgeversServicepunten Midden-Utrecht, Gooi- en Vechstreek en de regio Amersfoort. De Techniek Doe Dag 2022 wordt gehouden op zaterdag 24 september van 10.00 tot 15.00 uur bij de Utrechtse Werkvoorziening in Utrecht. 

Ontdek jouw talent in techniek

Tijdens de techniek Doe Dag kunnen bezoekers kennis maken met techniek. Er zijn ongeveer 35 bedrijven die je enthousiast willen maken voor hun vakgebied. Niet door een mooi verhaal te vertellen. Maar door het te laten ervaren met mooie technische opdrachten. Dus kom langs en maak o.a. kennis met het werk van een zonnepanelenmonteur, fietstechnicus, lasser en een timmerman.

De techniek doe dag is er voor iedereen! Voor zowel starters als voor zij-instromers vanuit een ander vakgebied.

Locatie

De techniek doe dag wordt gehouden bij de Utrechtse Werkvoorziening (UW) aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. UW is gelegen op industrieterrein Lage Weide tussen Maarssen en Utrecht. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De locatie is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk onderstaande video voor een verslag van de dag in 2019. Wil je ervaren of de techniek iets voor je is?  Meld je aan via de website van de Techniek Doe Dag.