Direct naar content

Krapte op de arbeidsmarkt die nog héél lang blijft. Het aanbod dat de vraag bepaalt. Wat betekent dat voor werkenden? Voor werkzoekenden? Voor werkgevers? Voor beleidsmakers en -uitvoerders? Kunnen we ontkrappen? Zijn we met elkaar creatief genoeg om oplossingen te bedenken voor de korte én lange termijn?

UWV organiseert op donderdag 13 oktober 2022 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht de talkshow KRAP: een interactieve avond voor iedereen die werkt aan creatieve oplossingen voor de economie, de samenleving en vooral voor de krapte op de arbeidsmarkt.

Programma

We brengen alle doelgroepen op dit gebied samen: werkgevers, werknemers, werkzoekenden, mensen die werkzaam zijn op dit thema én stakeholders. In een mix van talkshow en debat met het publiek praten we over krapte, gevolgen van krapte en oplossingen. We gaan op zoek naar de langetermijnkansen, maar kijken ook naar de dag van morgen. Dit doen we met inspirerende sprekers, waaronder econoom en socioloog Sandra Phlippen, en voorbeelden uit de praktijk. Nadya Aboyaakoub-Akkouh, wethouder van gemeente Amersfoort, zal deze avond aanschuiven aan de talkshowtafel.

Graag nodigen we je uit om bij deze avond in Utrecht aanwezig te zijn. Na afloop van het programma is tijdens een borrel de gelegenheid om na te praten.

Aanmelden

Je kunt je via deze link inschrijven voor deze avond.