Direct naar content

Heb jij belangstelling voor techniek? Wil je deze zomer ontdekken of dit vak iets voor je is? Doe dan mee aan de Summer School Techniek op 14 juli, 21 juli en 18 augustus in De Beroepentuin in Utrecht.

Tijdens de Summer School kunnen geïnteresseerden kennismaken met verschillende beroepen binnen de installatie- en elektrotechniek. Zo kunnen deelnemers op die dagen zelf ervaren wat het is om zonnepanelen te plaatsen, kranen te monteren, lichtpunten aan te sluiten, en meer…

Locatie van de Summer School Techniek is De Beroepentuin in Utrecht (Gageldijk 182). Deelnemers kunnen zich voor één van de data aanmelden, maar ook voor twee of alle drie. Deelname is kosteloos en reiskosten worden vergoed. De Nederlandse taal is niet het belangrijkste. Er is altijd iemand aanwezig om te helpen met vertalen.

De Summer School Techniek wordt georganiseerd door het Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort, Gooi- en Vechtstreek en de WerkgeversServicepunten Midden-Utrecht, Amersfoort en Gooi- en Vechtstreek.

Aanmelden kan door een mail te sturen aan [email protected].