Direct naar content

Dit jaar vindt de Techniek Doe Dag plaats op 10 juni. Bezoekers gaan samen met vakmensen van tientallen technische bedrijven aan de slag met metaalbewerking, houtbewerking, bouw, fiets en autotechniek, installatie, elektro en machinebouw.

De Techniek Doe Dag is er voor iedereen. Mensen mét en zonder uitkering. Jong en oud. Vrouwen en mannen. Voor huis-tuin-en-keukenklussers en voor avontuurlijke mensen die interesse hebben in een zij-instroomtraject. Ervaring in techniek niet vereist.

Zelf aan de slag

Op de Techniek Doe Dag kun je zelf aan de slag met Techniek! Bijvoorbeeld metaalbewerking, lassen, fietstechniek, bouwwerkzaamheden, autotechniek, machinebouw en nog veel meer. Het is dus geen standaard onderwijs- en banenmarkt. Werkgevers presenteren zich als ambassadeur van hun sector en nemen de praktijk mee. Onder begeleiding van vakmensen ga je zelf aan de slag.

De dag wordt gehouden bij UW, Niels Bohrweg 121 in Utrecht. Dit is op bedrijventerrein Lage Weide. Je kan hier gratis parkeren en de locatie is goed bereikbaar met de bus.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website: www.techniek-doe-dag.nl.

De Techniek Doe Dag is een jaarlijks evenement en een initiatief van Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort Gooi- en Vechtstreek. Mede mogelijk gemaakt door WSP Midden-Utrecht, WSP regio Amersfoort, WSP Gooi- en Vechtstreek en vele partners uit de techniekbranche.