Direct naar content

Op maandag 31 januari 2022 organiseert het WSP regio Amersfoort een rondetafelgesprek voor werkgevers over Open Hiring. Wil je weten wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Meld je dan aan. Het rondetafelgesprek is van 16.00 tot 17.00 uur en wordt digitaal gehouden via Microsoft Teams.

Open Hiring houdt in dat je als werkgever mensen voor je laten werken, zonder sollicitatiegesprek of CV vooraf te bekijken. Iedereen die wil werken is welkom, ongeacht opleiding of ervaring. In het werving-en-selectieproces sluiten we bewust en onbewust veel mensen buiten. Open Hiring geeft aan gebruikelijke vooroordelen en twijfels geen ruimte.

Start Foundation introduceert Open Hiring in Nederland. Ze informeren en stimuleren werkgevers om deze nieuwe manier van personeel werven te gaan proberen. Jos van Delft van Startfoundation vertelt tijdens het rondetafelgesprek samen met een werkgever meer over Open Hiring. Ook kun je al je vragen en tips met elkaar bespreken. Wil je als werkgever slimmer werven, woon dan onze inspiratiesessie bij om te kijken wat open hiring voor jouw organisatie kan opleveren.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.