Direct naar content

Onze Joost is een werkgever en opleider voor de energietransitie. Met de Nederlandse duurzaamheidsagenda in volle gang, stijgt de vraag naar goede werkvoorbereiders. Toppers die alles in goede banen leiden door bijvoorbeeld calculaties en planningen te maken. Ben jij ambitieus, gemotiveerd en heb je affiniteit met duurzaamheid? Laat je omscholen tot werkvoorbereider en werk aan de verduurzaming van Nederland! Samen met Onze Joost organiseert het WSP regio Amersfoort een digitale voorlichting op maandag 10 januari om 13.00 uur.

De werkdag van een werkvoorbereider

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het maken van calculaties, opstellen van offertes, constateren van meer- en minderwerken, bestellen van materialen en het bewaken van de planning/voortgang. Je bent de rechterhand van de projectleider en bent de vraagbaak voor de monteurs. Kortom een veelzijdige functie in een branche met een grote toekomst.

Voor wie is deze omscholing interessant?

Enkele voorbeelden voor wie deze omscholing interessant zou kunnen zijn:

  • Heb jij bijvoorbeeld gewerkt in de horeca en was plannen én organiseren een belangrijke eigenschap van jou?
  • Heb jij gewerkt in de zakelijke of commerciële dienstverlening dan wel een backoffice omgeving en wist je snel wat klanten nodig hadden en hoe je moest schakelen met andere partijen?
  • Heb jij gewerkt in bijvoorbeeld de logistiek of warehouse omgeving en was je elke dag bezig om de ‘artikelen’ bij een eindgebruiker of klant te krijgen?
  • Heb jij gewerkt in bijvoorbeeld het onderwijs of de zorg en wil je dat alle zorg uit gaat naar de correcte afhandeling of procesplanning?

Gezien het leerprogramma is het van belang dat je tenminste een MBO 4 achtergrond hebt, door middel van opleiding en / of werkervaring. Daarnaast moet je minimaal 32 uur per week beschikbaar zijn.

Wat komt er aan bod tijdens de opleiding?

Je volgt klassikale en/of online lessen waarbij de verschillende onderwerpen aan bod komen. Gezien het intensieve tempo ben je ook veel thuis aan de studie. De opleiding bestaat uit 6 modules die elk worden afgesloten met een casus of toetsing. Het hele traject rond je binnen 3 maanden af en de lessen kunnen gevolgd worden naast je huidige werkzaamheden. Je opleiding wordt vergoed.

Aanmelden

Kortom: ben je gemotiveerd, krijg je energie van plannen én organiseren, wil jij jezelf ontwikkelen en vindt jij verduurzamen belangrijk? Meld je dan aan voor onze digitale voorlichting door je gegevens te mailen aan Ebru Gökçelik van het WSP regio Amersfoort: [email protected].