Direct naar content

Waarom is werken in de optiek zo leuk? Heb je werkervaring in de optiek nodig? En hoe ziet een werkdag van een verkoopmedewerker bij Pearle eruit? Deze vragen worden beantwoord tijdens een online speeddate van Pearle en WSP regio Amersfoort op maandag 14 februari tussen 14.00 – 16.00 uur. De retailrecruiters van Pearle beantwoorden tijdens deze online speeddatemiddag al je vragen. 

Hoe werkt het?

We ontvangen graag voor 11 februari jouw cv en korte motivatie waarom jij graag met Pearle op date wil via [email protected] van WSP regio Amersfoort. Daarna ontvang jij een bevestigingslink om deel te nemen.

En verder?

Zijn wij enthousiast over elkaar? Dan vinden wij het heel leuk als je gaat kennismaken met onze collega’s uit de winkel. Wij kijken welke winkel in jouw regio vacatures heeft en vragen de bedrijfsleider contact met je op te nemen. Nog een date, maar dan mét een lekker kopje koffie.

Klikt het ook tijdens dit gesprek? Dan doen we je graag een passend voorstel en hopen we natuurlijk dat jij onze nieuwe collega wordt!

Jouw toekomst bij Pearle?!

Dat werken in de optiek leuk en afwisselend is, hoef je ons niet te vertellen. Geen dag is hetzelfde, je krijgt de mogelijkheid om alles te leren over dit ambacht én we hebben natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • een marktconform salaris, pensioenregeling én bonusregeling;
  • veel mogelijkheden om door te groeien. Van verkoopmedewerker naar bedrijfsleider, wij maken het mogelijk!
  • Ieder jaar een gratis bril of contactlenzen. ja, ook die hele mooie monturen 😉