Direct naar content

Op vrijdag 11 november organiseren we samen met Home Instead een Meet & Greet over de functie CareGiver. De Meet & Greet wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur bij het WSP regio Amersfoort aan Stadsring 75 in Amersfoort.

Werkgever Home Instead vertelt deze ochtend meer over de organisatie Home Instead, de functie CareGiver en de arbeidsvoorwaarden. Daarna is er volop gelegenheid vragen te stellen. Naar verwachting is de meeting rond 12.00 uur afgelopen.

Direct in gesprek

Afhankelijk van hoeveel genodigden er totaal aanwezig zijn, is er tijd en ruimte om in gesprek te gaan met de werkgever en uw interesse uit te spreken. Mocht dit niet lukken op deze ochtend, dan hebben wij later contact met u. U kunt dan aangeven of u wilt solliciteren op de functie CareGiver.

Wat doe je als CareGiver?

Als CareGiver bied je veel verschillende (niet-medische) diensten aan zoals bijvoorbeeld: gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling, bereiden van maaltijden, begeleiding naar afspraken of bij boodschappen, licht huishoudelijk werk en hulp bij persoonlijke verzorging. Het belangrijkste wat je als CareGiver biedt is persoonlijke aandacht en tijd voor de klant!

Aanmelden

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan door een mail te sturen aan [email protected] of [email protected].