Direct naar content

Ben jij iemand, die het geven van liefdevolle en oprechte zorg in de thuissituatie, de normaalste zaak van de wereld vindt? Waarbij je uitgaat van wat de klant nog wél kan? Ben je in staat met jouw levenservaring, op persoonlijke wijze, een vertrouwensband met onze klanten op te bouwen? En ben je flexibel inzetbaar? Dan past de afwisselende functie als CAREGiver bij Home Instead Thuisservice zeker bij jou!

Op maandag 15 juli organiseren we met Home Instead een informatiesessie met Meet & Greet van 13.00 tot 15.00 uur bij het Werkcentrum regio Amersfoort. Je hoort meer over de functie en kunt direct in gesprek met de werkgever.

CAREGiver

Als CAREGiver bied je veel verschillende (niet-medische) diensten aan zoals bijvoorbeeld: gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling, bereiden van maaltijden, begeleiding naar afspraken of bij boodschappen, licht huishoudelijk werk (stoffen, stofzuigen en bed opmaken) en hulp bij persoonlijke verzorging. Echter, het belangrijkste wat je als CAREGiver biedt is persoonlijke aandacht en tijd voor de klant!

Aanmelden

Om in deze functie te werken moet je minimaal een E bike of een auto tot je beschikking hebben. Daarnaast is de beheersing van de Nederlandse taal erg belangrijk en fysiek geen beperkingen hebben.

Wil jij aansluiten bij deze informatiesessie op 15 juli? Mail dan je CV en motivatie naar Marieke van Ramselaar: [email protected].