Direct naar content

Op dinsdag 6 april 2021 organiseert het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort een Banenmarkt via LinkedIn. De online banenmarkt wordt gehouden van 10.00 tot 13.00 uur op de LinkedIn pagina Vacatures regio Amersfoort. Tijdens deze ochtend plaatsen werkgevers hun vacature(s) op deze pagina. Werkzoekenden kunnen hier direct op reageren of zelf hun pitch op de pagina plaatsen. Werkgevers en werkzoekenden komen zo op een laagdrempelige manier direct in contact met elkaar.

Hoe werkt het?

Wil je meedoen aan de online banenmarkt? Meld je aan via [email protected]. Word lid van onze online vacaturegroep op LinkedIn: Vacatures regio Amersfoort. Op 6 april 2021 tussen 10.00 en 13.00 uur kun je je vacature(s), cv of oproep plaatsen of direct reageren op vacatures of cv’s die door werkzoekenden gepost zijn.

Online CV & LinkedIn Check tijdens de banenmarkt

Tijdens de banenmarkt kun je direct je CV en LinkedIn profiel laten checken. Adviseurs van UWV zitten klaar, zodat ze samen met jou je CV en/of LinkedIn profiel kunnen bekijken en wanneer wenselijk verbeteren. Dit gebeurt in MS Teams. Je kunt tussen 9.00 en 13.00 uur via een deelnemerslink met hen in contact komen. In een zogenoemde ‘break out room’ kun je privé met hen in gesprek. Wil je hieraan meedoen? Laat het weten door te mailen aan [email protected]. Je ontvangt van ons de deelnemerslink.

Voor werkgevers zitten we die ochtend ook klaar in MS Teams om alle vragen te beantwoorden.

Om zoveel mogelijk resultaat uit de banenmarkt te halen, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld.

Tips en voorbeelden pitches

Het is goed om tijdens de banenmarkt een persoonlijke pitch te delen. Dit valt meer op dan alleen een geschreven bericht. Kijk naast de inhoud ook naar de opmaak van jouw pitch. Je kan het eenvoudig (maar doeltreffend) houden of op eigen wijze creatief zijn, zodat het ook echt een pitch is die bij jou past. Probeer bij het stukje over wat kenmerkend is voor jou, zo oprecht en persoonlijk mogelijk te schrijven zodat de woorden echt over jou gaan. Bekijk drie voorbeelden die wij hebben gemaakt in het gratis te downloaden programma Canva: pitchvoorbeeld 1, pitchvoorbeeld 2 en pitchvoorbeeld 3.