Direct naar content

Ben jij op zoek naar personeel en oplossingen voor de krapte voor de arbeidsmarkt? Doe dan mee aan onze online bijeenkomst op 13 september van 15.00 tot 16.30 uur over het creëren van baankansen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ontdek hoe waardevol deze mensen voor jouw bedrijf kunnen zijn. Het webinar wordt georganiseerd vanuit het project Hoofdzaak } Werk.

Let op: Dit webinar is geannuleerd. We gaan persoonlijk in gesprek met de werkgevers die zich hebben aangemeld. Wil je ook in gesprek met ons over dit onderwerp? Mail dan naar [email protected]

Binnen dit project werken GGZ organisaties, waaronder GGZ Centraal en Kwintes samen met UWV, Zorgverzekeraars, WSP regio Amersfoort en de regiogemeenten Amersfoort, Leusden, Baarn, Bunschoten, Soest, Nijkerk en Woudenberg. Eén van de doelen is werkgevers inspireren om deze groep een kans te bieden. De werkgevers en werknemers krijgen hiervoor ondersteuning vanuit de GGZ-zorg, UWV en gemeente. Zij gebruiken daarvoor diverse methodieken, waaronder IPS. Werkgevers kunnen binnen Hoofdzaak } Werk ondersteuning krijgen vanuit een jobcoach of financiële middelen.

Laat je inspireren en informeren

Tijdens het webinar vertellen we meer over de praktische en financiele ondersteuning die we werkgevers kunnen bieden. Ook kun je van een ervaringsdeskundige horen wat het betekent om aan het werk te kunnen. Daarnaast vertelt een IPS/Jobcoach welke ondersteuning hij of zij biedt en deelt de werkgever wat het voor hem betekent. Marscha Ammerlaan, HR adviseur bij woningcorporatie Portaal vertelt over haar ervaringen en de kansen die zij biedt binnen Portaal.

MIND

Ook komt MIND aan het woord. Deze onafhankelijke maatschappelijke organisatie wil psychische gezondheid bevorderen en alle mensen die hiermee te maken hebben ondersteunen en biedt informatie, advies en ondersteuning.

Aanmelden

Het webinar gaat niet door. We gaan persoonlijk in gesprek met de werkgevers die zich hebben aangemeld. Wil je ook in gesprek met ons over dit onderwerp? Mail dan naar [email protected].

Flyer Webinar Hoofdzaak Werk
Ben jij op zoek naar personeel en oplossingen voor de krapte voor de arbeidsmarkt? Doe dan mee aan onze online bijeenkomst over het creëren van baankansen voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ontdek hoe waardevol deze mensen voor jouw bedrijf kunnen zijn! Laat je inspireren en informeren. Hoor van een ervaringsdeskundige wat het betekent om aan het werk te kunnen. Ook vertelt een IPS/Jobcoach hoe hij kan ondersteunen en deelt de werkgever wat het voor hem betekent. Kijk voor meer informatie en meld je aan.