Direct naar content
27 januari feestelijke opening Werkcentrum regio Amersfoort. Kom je naar de open dag van 9 tot 17 uur aan Stadsring 75?

Ben jij op zoek naar ondersteuning, advies of inspiratie over werk, scholing of je loopbaan? Kom dan naar het Werkcentrum regio Amersfoort! Op vrijdag 27 januari 2023 organiseren we een feestelijke dag waarop je een kijkje kunt nemen in het nieuwe Werkcentrum regio Amersfoort aan de Stadsring 75 in Amersfoort.

In het Werkcentrum kan iedereen uit de arbeidsmarktregio Amersfoort ondersteuning, advies en inspiratie krijgen over werk, scholing en loopbaan. In het nieuwe jaar opent het Werkcentrum haar deuren en vanaf dan kun je elke werkdag binnen komen zonder afspraak op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. We vieren dit tijdens een feestelijke open dag op vrijdag 27 januari 2023.

Datum: Vrijdag 27 januari 2023
Tijd: 9.00 – 17.00 uur
Locatie: Stadsring 75 3811 HN in Amersfoort
Je hoeft je niet aan te melden, maar kunt gewoon binnen lopen!

Wat is er te doen?

In het Werkcentrum kun je je oriënteren op werk, onderzoeken welke scholingsmogelijkheden en kansen er zijn voor jou. Er zijn actuele vacatures te vinden en regelmatig organiseren we workshops en activiteiten. Een gids heet je welkom en bespreekt met jou je wensen.
Neem tijdens de opening een kijkje. We maken er een feestelijke dag van met lekkere koffie, verse poffertjes en verschillende activiteiten. Zo kan je jouw foto laten maken voor LinkedIn of je CV, zitten er adviseurs klaar die je direct wat tips kunnen geven over je CV en laten we je graag zien wat het Werkcentrum nog meer voor je kan betekenen.

Meer weten?

Het Werkcentrum is straks ook digitaal te bezoeken: https://werkcentrumregioamersfoort.nl/.