Direct naar content

De huidige situatie op de arbeidsmarkt vraagt om out of the box oplossingen. Die oplossingen zijn er, maar werkgevers kennen ze niet of denken dat ze niet geschikt zijn. Om dat te doorbreken spelen we graag met jullie het spel ‘Break into the box: arbeidsmarktvragen’. Daarmee inspireren we je op een energieke manier ten aanzien van  andere aanpakken in de huidige uitdagende arbeidsmarkt.

In het spel help je een ondernemer die op zoek is naar personeel. De oplossingen zijn te vinden in verzegelde boxen. Samen doe je praktische opdrachten waarmee je de codes van de boxen kan kraken. Daarbij komen o.a. de volgende vragen langs: welke jeukwoorden staan er in vacatureteksten? Hoe selecteer je en sta je open voor onverwachte talenten?

Daarnaast biedt dit event een mooie mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en potentiële samenwerkingsverbanden te ontdekken.

Voor wie

Dit event is voor alle uitzenders in de regio Amersfoort en Gooi en Vechtstreek.

Doel

Inspireren en netwerken. Succesvol samenwerken stimuleren met als einddoel, werkgevers in de regio ondersteunen op gebied van in- door- en uitstroom in een continu veranderende arbeidsmarkt. Daarnaast biedt het een mooie gelegenheid om de publiek private samenwerking (PPS) te intensiveren.

Programma

14:00 uur        Opening en welkom

14:15 uur         Voorstelronde en nadere kennismaking aanwezige partijen

15:00 uur        Break into the box spel arbeidsmarktvraagstukken

16:00 uur        Rondleiding Werkcentrum regio Amersfoort

16:30 uur        Borrel

Wanneer en waar?

Op donderdag 10 oktober van 14:00 tot 17:00 uur bij het Werkcentrum regio Amersfoort aan Stadsring 75 in Amersfoort.

Kom je ook?

Meld je aan door onderstaande formulier in te vullen.

Aanmelding Event Uitzenden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.