Direct naar content

Wegens succes organiseert het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort samen met Djops Uitzendgroep een nieuwe banenmarkt/speedmeet voor werkzoekenden. De Speedmeet wordt gehouden op dinsdag 21 juni van 09.30 tot 12.30 uur bij Djops Uitzendgroep aan de Ohmstraat 10b in Nijkerk.

Tijdens de Speedmeet ga je, onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers erbij, één op één in gesprek met een branche adviseur van Djops. Ze stellen zich flexibel op en denken graag met je mee. Er is veel mogelijk en voor elk gewenst opleidingsniveau. Fulltime of parttime. Die mooie baan zit erbij voor jou!

Via Djops kun je aan de slag bij verschillende leuke bedrijven in de regio Amersfoort (Amersfoort, Nijkerk, Soest, Leusden, Bunschoten-Spakenburg, Barneveld, Foodvalley, Harderwijk, Zeewolde, Putten e.o.. Op dit moment hebben ze vacatures in de volgende branches:

  • Logistiek, Productie, Schoonmaak & Transport
  • Groen, Bouw & Infra en Techniek & Assemblage
  • Administratie & staf functies in de Logistiek en Bouw

Aanmelden

Ben jij  nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er voor jou zijn? Meld je dan  aan voor de speedmeet via het onderstaande formulier.

Bij de aanmelding horen we ook graag naar welke richting jouw voorkeur uit gaat. Het is ook mogelijk je aan te melden voor meerdere branches. Let op: We werken in tijdsblokken. Het is daarom belangrijk om je van tevoren aan te melden.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Ebru Gökçelik, Adviseur Werkgeversdiensten van het WSP regio Amersfoort via: [email protected].

Oeps! We konden je formulier niet vinden.