Direct naar content

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) bezoekt Woudenberg tijdens de bustour op dinsdag 21 september. Van 13.30 tot 16.00 uur kunnen werkgevers de bus bezoeken bij Bofrost aan De Nort 9 in Woudenberg. Het WSP helpt werkgevers bij de werving en selectie van personeel en sociaal ondernemen. Door tijdens de bustour naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening. 

Werkgevers uit Woudenberg kunnen die middag bij de bus informatie krijgen over het WSP, het vinden van personeel en sociaal ondernemen.

VR Brillen

Daarnaast kun je met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kansberoepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.

Ontdek bij onze bus ook:

  • WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf
  • Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel
  • Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt
  • UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

Locaties en Workshop Bustour

Tijdens de bustour wordt elke ochtend de workshop Succesvol werven voor vandaag én morgen door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gegeven. Wil je deze workshop bijwonen of kun je niet op 21 september? Bezoek ons gerust op een andere dag. Het WSP regio Amersfoort bezoekt met de bustour van 13 tot en met 28 september de arbeidsmarktregio Amersfoort. Waar kun je ons vinden? Bekijk het overzicht met alle locaties.

Je kunt ons de hele middag spontaan bezoeken bij de bus. Wil je dat we jouw bedrijf bezoeken op het moment dat we bij je in de buurt zijn? Laat het weten door onderstaande formulier in te vullen of mail naar [email protected].

Richtlijnen rondom corona

We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. We houden rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.