Direct naar content

Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP) is op maandag 27 september met de bustour in Bunschoten. Van 9.00 tot 12.00 uur kunnen werkgevers de bus bezoeken bij het gemeentehuis van Bunschoten aan Stadsspui 1 in Bunschoten-Spakenburg. In de middag staat de bus van 13.30 tot 16.00  uur bij Baas Warehousing & Transport aan de Metaalweg 4. Het WSP helpt werkgevers bij de werving en selectie van personeel en sociaal ondernemen. Door tijdens de bustour naar de bedrijven toe te gaan, wil het WSP werkgevers op een laagdrempelige informeren over haar dienstverlening.

Bij de bus kunnen werkgevers veel informatie krijgen over het WSP. Elke ochtend kunnen zij ook meedoen aan een workshopprogramma. Dit programma wordt om 9.00 uur geopend door wethouder Peter van Asselt. Na de opening vertelt ambassadeur Jantine van Dormael van Kindercentrum Bzzzonder meer over haar ervaringen met sociaal ondernemen en de samenwerking met het WSP regio Amersfoort. Van 9.30 tot 10.30 kun je als werkgever kosteloos de workshop Succesvol werven voor vandaag én morgen van Heleen Stoevelaar volgen.

Workshop: Succesvol werven voor vandaag én morgen voor jouw organisatie!

Hoe kun je als werkgever het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt? Hoe weet je je huidige medewerkers aan je te verbinden en nieuwe medewerkers te werven? Heleen Stoevelaar van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie laat je in een interactieve presentatie zien hoe je zichtbaar wordt en blijft. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk deelt zij haar kennis over de huidige arbeidsmarkt en hoe je voor jouw doelgroep interessant bent en blijft. Ze beantwoordt graag al jouw wervingsvragen en je gaat naar huis met 5 concrete tips waar je morgen mee aan de slag kan!

Heleen Stoevelaar

Heleen Stoevelaar is ondernemer en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Referral Recruitment, Candidate Experience en optimaliseren van een recruitment afdeling is haar expertise. Zij werkt met haar team voor grote overheidsbedrijven tot aan de zelfstandig ondernemer en alles daartussen. Zij inspireert, heeft een scala aan voorbeelden én je gaat altijd naar huis met energie.

VR Brillen

Daarnaast kun je met een VR bril virtueel kennis maken met ruim 45 kansberoepen en ontdekken hoe de VR bril je kan helpen met het werven van personeel.

Ontdek bij onze bus ook:

  • WSP doet kosteloos de werving en selectie van personeel voor je bedrijf
  • Leerwerkloket helpt met het opzetten van leerwerktrajecten voor (toekomstig) personeel
  • Ambassadeurs vertellen over de manier waarop zij inclusief ondernemen en over de samenwerking met het WSP regio Amersfoort
  • Diverse financiële regelingen kunnen je als werkgever op weg helpen bij het aannemen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt
  • UWV brengt met de Inclusief Analyse werkzaamheden binnen je bedrijf in kaart die overgenomen kunnen worden door een medewerker uit de Doelgroep Banenafspraak

Locaties Bustour

Ben je werkgever in Bunschoten, maar kun je niet op 27 september? Bezoek ons gerust op een andere dag. Het WSP regio Amersfoort bezoekt met de bustour van 13 tot en met 28 september de arbeidsmarktregio Amersfoort. Waar kun je ons vinden? Bekijk het overzicht met alle locaties.

Aanmelden voor de workshop

Wil je de workshop bijwonen? Voor het verzekeren van een plek is het verstandig je aan te melden. Dat kan door onderstaande formulier in te vullen. Ook kun je ons de hele dag spontaan bezoeken bij de bus. Wil je dat we jouw bedrijf bezoeken op het moment dat we bij je in de buurt zijn? Laat het weten door onderstaande formulier in te vullen of mail naar [email protected].

Richtlijnen rondom corona

We volgen de richtlijnen van het RIVM om besmettingen te voorkomen. We houden rekening met anderhalve meter afstand en er is desinfectiemateriaal beschikbaar.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.