Direct naar content

Wil je als werkgever mensen met een arbeidsbeperking een kans geven, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je je nog verder inzetten voor de Banenafspraak? Meld je dan aan voor onze bijeenkomst “Aan de slag met de Banenafspraak” op dinsdag 28 mei van 15.00 tot 18.00 uur in het Werkcentrum regio Amersfoort. Je krijgt de kennis en tools om effectief met deze doelgroep aan de slag te gaan binnen je organisatie. 

Het WSP regio Amersfoort organiseert de bijeenkomst in samenwerking met NLwerktaanWerk, Op naar de 125.000 banen en het Werkcentrum regio Amersfoort. Je ontvangt veel informatie, maar gaat ook direct in gesprek met andere werkgevers en adviseurs van het WSP. We sluiten af met een netwerkborrel in het werkcentrum.

Waar gaan we het over hebben?

Of je nu actief bent in de publieke sector of het bedrijfsleven, deze interactieve bijeenkomst is speciaal voor jou als je nog niet actief betrokken bent bij of meer wilt weten over werken met deze waardevolle doelgroep. Tijdens dit event behandelen we relevante onderwerpen zoals de doelgroep van de Banenafspraak, instroomstrategieën, begeleiding op de werkvloer en administratieve en financiële aspecten.

  • Functiecreatie: Ontdek hoe je taken en werkplekken kunt aanpassen om inclusieve kansen te creëren.
  • Omgeving: Kijk eens goed naar je bedrijfscultuur en de inrichting van je werkplek om te zorgen voor een fijne plek voor iedereen.
  • Begeleiding: Ontdek wie binnen jouw organisatie het best geschikt is om werknemers met een arbeidsbeperking te begeleiden.
  • Administratie en Financiën: Krijg inzicht in de administratieve en financiële aspecten van de banenafspraak.

Waarom deelnemen?

De Banenafspraak is een collectieve inzet om iedereen die wil en kan werken een plek te bieden waar zij mogen en kunnen bijdragen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van werkgevers, werknemers, en dienstverleners zoals WSP’s en diverse andere initiatieven. Het biedt een unieke kans om nieuw talent te vinden, of je nu in de publieke sector of het bedrijfsleven werkt. Deze workshop is speciaal voor jou als je nog niet actief betrokken bent bij deze doelgroep en hulp nodig hebt bij een succesvolle start.

Naast de accountmanagers van WSP waar je direct vervolgafspraken mee kunt maken, zijn ook de regisseurs van NLwerktaanwerk en spreker Leonore Nieuwmeijer aanwezig.

Aanmelden

Meld je aan door onderstaande formulier in te vullen. Dit is je kans om bij te dragen aan een inclusievere arbeidsmarkt.

Aanmelding workshop Banenafspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.