UWV organiseert ook in 2019 inspiratiedagen voor werkgevers en werkzoekenden. In de veranderende arbeidsmarkt wordt het vinden van het juiste personeel steeds lastiger. Dit vraagt om een andere aanpak.

Tijdens het programma willen wij je inspireren om anders te kijken naar de werving en inzet van personeel nu en in de toekomst. En brengen wij je op een andere manier in contact met werkzoekenden. Wat is hun ambitie, motivatie en talent? Door je gezamenlijk te buigen over verschillende onderwerpen, opdrachten of vraagstellingen maak je op een andere wijze kennis met potentiele kandidaten en hun talenten.

Dit programmaonderdeel, samen met werkenzoekenden, bestaat uit een gekozen activiteit en een sessie van het sprekers duo Vrije Denkers. Cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom, bekend van o.a. De Kwis van Paul de Leeuw, sluiten de dag af met hun nieuwe theatershow. Zij geven op humoristische wijze inzicht in het nut van verbinding. Dit doen ze aan de hand van voorbeelden uit de wetenschap, het verleden en deze moderne tijd.

Voor jou als werkgever een mooie kans om je te laten inspireren en nieuwe talenten voor jouw organisatie te ontmoeten.

Aanmelden

Meld je aan via UWV Inspiratiedagen.