Direct naar content
UWV Inspiratiedag regio Amersfoort

In deze krappe arbeidsmarkt is het vinden van de juiste medewerkers een steeds grotere uitdaging. Het vereist lef, een vernieuwende aanpak en een focus op talenten en vaardigheden.

Wil je het anders aanpakken, geïnspireerd worden en potentiële talenten ontmoeten? Kom dan op maandagmiddag 4 december 2023 naar de UWV Inspiratiedag in Theater Flint in Amersfoort. Deze Inspiratiedag is een initiatief van UWV in samenwerking met het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort voor werkgevers en werkzoekenden uit de regio Amersfoort.

De Inspiratiedag staat volledig in het teken van het thema ‘Maak werk van talent’. Tijdens deze dag presenteert UWV de publicatie Regio in Beeld aan bestuurders en werkgevers. Daarnaast is er een Talentenfestival waar werkgevers en werkzoekenden inspiratie opdoen, workshops kunnen volgen en werkgevers potentiële talenten kunnen ontmoeten.

De dagvoorzitter is tv-presentator en spreker Harm Edens. Harm is al ruim 25 jaar bekend van o.a. het tv-programma ‘Dit was het nieuws’ en BNR Mediazaken. Zijn gevoel voor humor en inhoudelijke kennis over het benutten van talent dragen bij aan een leuke en inspirerende bijeenkomst.

Programma
11.45 – 12.30 uur            Inlooplunch
12.30 – 13.15 uur            Plenaire opening
13.15 – 13.45 uur            Talentenfestival
13.45 – 14.45 uur            Presentatie Regio In Beeld voor werkgevers en stakeholders
14.45 – 15.45 uur            Talentenfestival
15.45 – 16.15 uur            Plenaire afsluiting
16.15 – 17.00 uur            Borrel

Regio in Beeld

Jaarlijks presenteert UWV de actuele stand van zaken rondom de arbeidsmarktcijfers en blikken we vooruit in het rapport Regio in Beeld. Jeroen Schuil, arbeidsmarkt adviseur van UWV voor de regio Amersfoort, neemt u mee in de huidige situatie op de arbeidsmarkt en bespreekt waar de kansen en mogelijkheden liggen de komende periode. Nederland en zeker ook de arbeidsmarktregio Amersfoort staat voor ambitieuze opgaven zoals de uitvoering van klimaatmaatregelingen en het zoeken van oplossingen voor het woningtekort. Vakmensen zijn daarbij hard nodig. Hoe kunnen UWV en de regionale partners bijdragen aan een goed functionerende arbeidsmarkt?

Talentenfestival

Voor en na de presentatie van Regio in Beeld kun je het Talentenfestival bezoeken. Theater Flint wordt omgetoverd tot een heus festival waar je volop de gelegenheid krijgt om op verrassende wijze contact te leggen met mede-werkgevers en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Aanmelden

Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Je kunt je niet meer aanmelden.

Aanmelden werkgevers Inspiratiedag