Direct naar content
UWV Inspiratiedag regio Amersfoort

De arbeidsmarkt biedt op dit moment veel kansen. Toch is het niet voor iedereen even makkelijk om een baan te vinden. Vind je het ook lastig om werk te vinden dat past bij jouw talenten? En ben je op zoek naar inspiratie en praktische tips? Neem dan kosteloos deel aan de UWV Inspiratiedag op maandag 4 december in Theater Flint in Amersfoort.

Deze Inspiratiedag is een initiatief van UWV in samenwerking met het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort voor werkgevers en werkzoekenden uit de regio Amersfoort.

Centraal tijdens deze dag staat het thema ‘Maak werk van talent’. Wat zijn jouw talenten en hoe kun je deze het beste inzetten en overbrengen? Je krijgt hiervoor handige tips tijdens workshops en op het Talentenfestival. Ook ben je volop in de gelegenheid om werkgevers te ontmoeten.

Tv-presentator en spreker Harm Edens is de dagvoorzitter. Harm is al ruim 25 jaar bekend van o.a. het tv-programma ‘Dit was het nieuws’ en BNR Mediazaken. Hoe benut hij optimaal zijn talent? Zijn gevoel voor humor en inhoudelijke kennis dragen bij aan een leuke en zeker ook een inspirerende bijeenkomst.

Programma

11.45-12.30   Inlooplunch
12.30-13.15   Opening
13.15-13.45   Talentenfestival
13.45-14.45   Workshop
14.45-15.45   Talentenfestival
15.45-16.15   Afsluiting
16.15-17.00   Borrel

Talentenfestival

De Inspiratiedag is geen standaard banenmarkt. Je kunt diverse workshops volgen, zoals “Activeer je talent” van Cyriel Kortleven, “Laat je talent zien!” Van Annelies Hoek en “Zakelijk Flirten” van Saskia Paulissen.

Internationaal spreker en auteur Cyriel Kortleven is gespecialiseerd in ‘verander-mindset’ en geeft praktische tips en handvatten hoe je het beste uit jezelf kunt halen. In de bijzondere workshop van Annelies Hoek ga je aan de slag met je eigen houding en beweging en ervaar je hoe belangrijk het is om hier bewust van te zijn. Je leert om jouw talent te laten zien met meer kracht en zelfvertrouwen. De workshop van Saskia Paulissen geeft je inzicht in hoe je positieve flirt kwaliteiten kan inzetten voor nóg betere zakelijke relaties. Via de aanmeldbutton vind je meer informatie over deze workshops en kun je je direct aanmelden.

Aanmelden

Het maximale aantal aanmeldingen is bereikt. Je kunt je niet meer aanmelden voor de UWV Inspiratiedag.

Bereikbaarheid

Theater Flint is gevestigd aan Coninckstraat 60 in Amersfoort en makkelijk bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Je kunt de auto parkeren in Parkeergarage Flintplein. Kijk hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Aanmelden werkzoekenden Inspiratiedag