Direct naar content

Het zijn roerige tijden, ook voor werkgevers in onze regio. Daarom nodigen VNO-NCW Midden en WSP regio Amersfoort werkgevers uit om met elkaar (online) in gesprek te gaan over werkgeverschap. Tijdens het eerste rondetafelgesprek gaan we in gesprek met werkgevers uit de zakelijke dienstverlening. Later volgen ook andere branches. Het rondetafelgesprek voor werkgevers uit de zakelijke dienstverlening is op dinsdag 8 juni van 16:30 tot 17:30 uur.

We horen dan vooral graag hoe het met jou gaat in deze moeilijke tijden, wat wij voor jou kunnen betekenen en waarbij wij kunnen ondersteunen. Daarnaast informeren we graag over mogelijke regelingen.

Programma

Het programma is als volgt:

  • Inleiding over het belang van werkgeverschap en de werkgeversstem in de arbeidsmarktregio;
  • Korte toelichting op de arbeidsmarkt
  • Gesprek over behoeftes en standpunten
  • Wat kunnen wij voor jou doen?

Er komt vanuit het ministerie veel geld naar de werkgeversservicepunten voor de ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voor ‘van-werk-naar-werk’ begeleiding door de coronacrisis. Denk daarbij aan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, loopbaanbegeleiding, scholing en bemiddeling. De vraag is wat daarin jullie behoefte is.

Aanmelden

Heb je interesse, ben je werkgever in de zakelijke dienstverlening en wil je deelnemen? Stuur dan een mail aan Geraldine van Bloemendaal van VNO NCW Midden: [email protected] en geef aan of je dinsdag 8 juni van 16:30 tot 17:30 uur aansluit. Je ontvangt dan van ons een Teams-uitnodiging om deel te nemen.

We kijken er naar uit om je op dinsdag 8 juni om 16:30 online te ontmoeten!