Direct naar content

Wij Techniek organiseert de komende periode zes online sessies waarbij zij geheel vrijblijvend informatie geven over het werken in de techniek als zijinstromer. Het is een eerste kennismaking, waarbij ze met voorbeelden uit de praktijk laten zien wat het werken in de installatietechniek inhoudt. De eerstvolgende sessie is op dinsdag 9 mei van 19.30 tot 20.45 uur.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou!

Volop kansen en uitdagingen

Technische installatiebedrijven zitten te springen om gemotiveerd personeel. Het barst van de kansen. Je begint meestal op uitvoerend niveau als (assistent)-monteur, monteur projecten of onderhoudsmonteur. Afhankelijk van je werkervaring en ambitie zijn er ook mogelijkheden om aan de slag te gaan als aankomend werkvoorbereider, accountmanager of planner.

Maatwerk

Overstappen naar een nieuwe sector is spannend. Een goede motivatie en een duidelijk plan zijn de belangrijkste succesfactoren. Als jij gemotiveerd bent, denken we graag met je mee hoe jouw wensen en werkervaring passen bij de mogelijkheden in onze branche. We kijken naar technische om- en bijscholing, maar ook welke vaardigheden je kunt ontwikkelen om met vertrouwen en plezier aan de slag te gaan in de installatietechniek. Het is altijd maatwerk en begint bij wat jij kunt en wilt!

Schuif digitaal aan

Wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Schuif dan aan bij één van de online zij-instroomsessies ‘Ontdek je kansen in de techniek!’. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche, over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap en een werkgever vertelt over hoe zij met zij-instromers aan de slag
zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

De zij-instroomsessies zijn op:

• Dinsdag 9 mei (19.30 – 20.45 uur)
• Dinsdag 6 juni (12.00 – 13.15 uur)
• Dinsdag 4 juli (19.30 – 20.45 uur)

Deelname is gratis en er is plek voor maximaal 25 personen.

Kijk voor meer informatie en meld je aan via de website van website van Wij Techniek

Deze online sessies zijn een initiatief van CNV Vakmensen, De Unie, FNV metaal, NVKL en Techniek Nederland.