Direct naar content

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou! Wij Techniek organiseert de komende periode weer een aantal online sessies waarbij zij geheel vrijblijvend informatie geven over het werken in de techniek als zijinstromer. 

Volop kansen en uitdagingen

Technische installatiebedrijven zitten te springen om gemotiveerd personeel. Het barst van de kansen. Je begint meestal op uitvoerend niveau als (assistent-)monteur, monteur projecten of onderhoudsmonteur. Afhankelijk van je werkervaring en ambitie zijn er ook mogelijkheden om aan de slag te gaan als aankomend werkvoorbereider, accountmanager of planner. Je bent in deze sector altijd verzekerd van werk!

Maatwerk

Overstappen naar een nieuwe sector is spannend. Een goede motivatie en een duidelijk plan zijn de belangrijkste succesfactoren. Als jij gemotiveerd bent, denken we graag met je mee hoe jouw wensen en werkervaring passen bij de mogelijkheden in onze branche. We kijken naar technische om- en bijscholing, maar ook welke vaardigheden die je kunt ontwikkelen om met vertrouwen en plezier aan de slag te gaan in de installatietechniek. Het is altijd maatwerk en begint bij wat jij kunt en wilt.

Schuif digitaal aan

Wil je weten wat Wij Techniek jou te bieden heeft? Schuif dan aan bij een online zij-instroomsessie. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche en over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap. Ook komt een werkgever vertellen over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Data

Onderstaande online sessies geven algemene informatie over verschillende functies en mogelijkheden in de installatiebranche:

• Dinsdag 14 november (19.30 – 20.45 uur)
• Dinsdag 21 november (12.00 – 13.15 uur)*
• Dinsdag 28 november (12.00 – 13.15 uur)
• Dinsdag 12 december (19.30 – 20.45 uur)*
* Deze sessies geven ook informatie over het werken met warmtepompen.

Deelname is gratis en er is plek voor maximaal 25 personen per bijeenkomst.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link. Hier vind je ook meer informatie.