Direct naar content

Home Instead verzorgt in samenwerking met het WSP regio Amersfoort op 11 mei 2023 van 13.00 – 15.00 uur een Meet & Greet voor geïnteresseerden in de functie van CAREgiver.

Wat doe je als CAREGiver?

Als CAREGiver ondersteun je bij het ritme van alledag, om het samen langer vol te houden. Persoonlijk betrokken, betekenisvolle ondersteuning bieden en stimuleren van de zelfredzaamheid van ouderen, zodat zij de eigen regie kunnen behouden om de levenskwaliteit van de senior te verbeteren. De werkzaamheden vinden plaats in en/of rond het huis van de senior.

Als CAREGiver bied je veel verschillende (niet-medische) diensten aan zoals bijvoorbeeld: gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling, bereiden van maaltijden, begeleiding naar afspraken of bij boodschappen, licht huishoudelijk werk (stoffen, stofzuigen en bed opmaken) en hulp bij persoonlijke verzorging. Echter, het belangrijkste wat je als CAREGiver biedt is persoonlijke aandacht en tijd voor de klant!

Ben jij flexibel inzetbaar, fysiek in staat om verschillende soorten dienstverlening aan te bieden en ben je woonachtig in de regio Amersfoort van de vestiging Home Instead? Dan zien wij jou graag!

Meet & Greet

Deze Meet & Greet vindt plaats op donderdag 11 mei van 13.00 – 15.00 uur bij WSP regio Amersfoort aan de Stadsring 75.

Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze Meet & Greet. De werkgever zal je meer vertellen over de organisatie Home Instead, de functie CAREGiver en de arbeidsvoorwaarden. Daarna is er volop gelegenheid vragen te stellen. Naar verwachting is de meeting rond 15.00 uur afgelopen.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de Meet & Greet, meld je dan aan door te mailen naar Simone Tilleman: [email protected].

Afhankelijk van hoeveel genodigden er totaal aanwezig zijn, is er tijd en ruimte om in gesprek te gaan met de werkgever en jouw interesse uit te spreken. Mocht dit niet lukken op deze ochtend, dan nemen we later contact met je op. Je kan dan ook aangeven of je wilt solliciteren op de functie van CAREGiver.