Direct naar content

Tijd om op een andere manier vraag en aanbod bij elkaar te brengen: ‘Matchen op Talent’! Iedereen heeft talent en soms is dat lastig om bij een eerste sollicitatiegesprek al te kunnen laten zien. Daarom gaan wij gebruik maken van een nieuwe wervingsmethode. Hieronder lees je daar meer over en ook hoe jij je hiervoor kunt aanmelden.

De methode

Met deze wervingsmethode worden jouw talenten goed in kaart gebracht. Hierbij is het de bedoeling om puur te matchen op menselijke kwaliteiten. Er wordt niet gekeken naar een CV, opleiding, werkervaring, leeftijd etc. Werkervaring en opgedane competenties zijn niet belangrijk, alleen wat jij van nature al in je hebt, telt!

De vacatureteksten

Voor deze methode hebben wij een prettige werkgever uit Nijkerk gevonden die hier aan meedoet. Er zijn twee vacatures opgesteld, waarbij er alleen gekeken is naar welke talenten een kandidaat dient te hebben om die functie goed uit te kunnen oefenen. Onderaan dit bericht hebben we twee flyers toegevoegd. Herken jij je in deze talenten? Lees dan snel verder hoe jij je kunt aanmelden.

Talentprofiel

Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je per e-mail een vragenlijst om jouw talentprofiel in te vullen. Hier heb je ongeveer een kwartier de tijd voor nodig. Met het profiel dat uit de vragenlijst komt, wordt inzicht verkregen in de mate waarin jouw talenten aansluiten bij de vacatures. Bovendien helpt het ook om jezelf beter te leren kennen. Los van een eventuele match, kan het talentprofiel jou daarom ook helpen bij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; in studie, werk of in de privé-situatie. Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen van deze lijst of andere vragen hebben, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres.

Selectiedag

Op 12 oktober is er een selectiedag bij de werkgever in Nijkerk. Tijdens deze dag kun je in gesprek met de werkgever en wordt er vooral gekeken naar het talentprofiel dat jij ingevuld hebt. Leuk om te weten: als jij en de werkgever een goede match zijn, krijg je gelijk een jaarcontract bij de werkgever!

Aanmelden

Ons motto: Iedereen heeft talent! Ben jij enthousiast geworden na het lezen over deze nieuwe wervingsmethode en herken jij je in de talenten die in onderstaande flyers vermeld staan? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar Benthe Goes, via [email protected].